کد خبر: ۲۷۱۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی مدعی شد که واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نبوده و به دنبال کمک به این کشور است.
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی مدعی شد که واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نبوده و به دنبال کمک به این کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «تدبیر و امید»؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نبوده بلکه به دنبال کمک به این کشور و همکاری با آن است .

وی که در جلسه کابینه این سخنان را مطرح می‌کرد در ادامه گفت که واشنگتن از ایران می‌خواهد که از یمن خارج شود.

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که پیشرفت بسیار بزرگی درباره ایران حاصل شده و در تلاش برای مذاکره با این کشور و کار با آن هستیم.

ترامپ در ادامه با انتقاد از «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق «جان کری» وزیر امور خارجه اسبق آمریکا درباره توافق هسته‌ای که با ایران حاصل شد، گفت: آنها (ایران) مایل به گفت‌وگو هستند و ما خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد.

ترامپ در حالی مدعی شده که واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نیست که «رودی جولیانی» وکیل شخصی رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در پیامی در توئیتر به تعریف و تمجید از گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

وی در این پیام توئیتری گروهک منافقین را جایگزین بسیار خوبی برای نظام کنونی ایران خوانده و آنها را آزادی‌خواه توصیف کرد.

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا که او نیز از حامیان تروریست‌های منافقین به شمار می‌آید ماه گذشته در مصاحبه‌ای با روزنامه «تلگراف» مدعی شد: «سیاست ترامپ تغییر رژیم ایران نبوده بلکه می‌خواهد توافقی جدید را مورد مذاکره قرار دهد.»

دونالد ترامپ در ادامه سخنانش به موضوع ترکیه نیز اشاره کرد و گفت: موضوع ترکیه بسیار پیچیده شده است و در تماس با مقامات ترکیه هستیم.

وی افزود: ترکیه بیش از 100 جنگنده اف-35 از آمریکا خریداری کرده اما به دلیل خرید سامانه دفاعی از روسیه این جنگنده‌ها را نخواهیم داد.

رئیس جمهور آمریکا گفت: به صورت غیر عادلانه با ترکیه رفتار کردیم چون این کشور خواستار خرید سامانه‌های پاتریوت بوده اما دولت اوباما از فروش این سامانه به ترکیه خودداری کرد.

آمریکا بارها ترکیه را تهدید کرده است که در صورت خرید این سامانه، آنکارا را از پروژه تولید جنگنده‌های مدرن اف ۳۵ کنار خواهد گذاشت. با این حال ترکیه به این تهدیدات وقعی ننهاد و اعلام کرد که تمایل به خرید اس ۴۰۰ بعد از آن در این کشور قوت گرفت که واشنگتن از فروش پاتریوت به آنکارا ممانعت کرد.

ترامپ در ادامه سخنانش در نشست کابینه به انتقادهای اخیر علیه سخنانش در حمله به چهار نماینده زن در مجلس نمایندگان آمریکا اشاره کرد و گفت: حتی یک استخوان نژادپرست نیز در بدن من وجود ندارد.

وی درباره سخنانش در این باره که 4 نماینده زن کنگره آمریکا را ترک کنند، گفت: «این به آنها بستگی دارد. هر جا تمایل دارند بروند یا می‌توانند باقی بمانند اما آنها باید کشور ما را دوست داشته باشند. آنها نباید از کشور ما متنفر باشند. من اینجا کلیپ‌هایی دارم که بسیار وحشتناک هستند. جملاتی درباره کشور ما و درباره اسرائیل و درباره دیگران.»

رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه در یک پیام توییتری نژادپرستانه، خواستار بازگشت چهار زن عضو کنگره با اصالت فلسطینی، سومالیایی و پورتوریکویی به کشورهایشان شده بود.

وی در این پیام توییتری نوشته بود: « جالب است زنان دموکرات ترقی‌خواه کنگره را ببینید که اصالتاً از کشورهایی آمده‌اند که دولت‌هایشان فاجعه کامل و تمام عیار هستند، بدترین و فاسدترین و بی‌کفایت‌ترین در هرکجای دنیا هستند (اگر اصلاً دولتی در حال کار داشته باشند)، اکنون با صدای بلند و خشنی به مردم آمریکا، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین کشور ملت روی زمین می‌گویند که چطور دولت باید اداره شود».

در واکنش به این اظهارات نژادپرستانه ترامپ دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا، قطعنامه ای را در محکومیت اظهارات نژادپرستانه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه چهار نماینده رنگین‌پوست و مهاجر کنگره ارائه کردند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین