|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۸
کد خبر: ۲۷۱۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶
مطالعات آماری نشان می‌دهد ۲۰ میلیون کودک در سال ۲۰۱۸ میلادی از دریافت واکسن‌های حیات‌بخش محروم بوده‌اند.
 مطالعات آماری نشان می‌دهد ۲۰ میلیون کودک در سال ۲۰۱۸ میلادی از دریافت واکسن‌های حیات‌بخش محروم بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، آمارهای منتشر شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (UNICEF) حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۸ میلادی ۲۰ میلیون کودک در جهان از دریافت واکسن‌های حیات‌بخشی از قبیل سرخک، دیفتری و کزاز محروم بوده‌اند.

در گزارش پوشش مصون‌سازی جهانی آمده‌است که سطح واکسیناسیون به ویژه در کشورهای فقیر و مناطق جنگی کاهش داشته‌ است.

به گفته دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، واکسن‌ یکی از مهم‌ترین روش‌ها در پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و حفظ سلامت بشر است. این درحالیست که اغلب افراد پرخطر از قبیل فقرا، افراد حاشیه‌نشین یا قربانیان جنگ از برنامه‌های واکسیناسیون حذف می‌شوند.

در این گزارش آمده‌ است: در سطح جهانی از سال ۲۰۱۰ پوشش واکسیناسیون سه گانه دیفتری، کزاز و سیاه سرفه و واکسن سرخک در حدود ۸۶ درصد متوقف شده‌ است. این رقم اگرچه بالاست اما برای مصون‌سازی و پیشگیری از شیوع بیماری‌ها کافی نیست و پوشش ۹۵ درصدی لازم است.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، بیشتر کودکانی که واکسن دریافت نمی‌کنند در فقیرترین و آسیب‌پذیرترین کشورها زندگی می‌کنند. تقریبا نیمی از آنان در ۱۶ کشور-افغانستان، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، کنگو، اتیوپی، هائیتی، عراق، مالی، نیجر، نیجریه، پاکستان، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوریه و یمن سکونت دارند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین