کد خبر: ۲۷۱۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
روزنامه روسی‌زبان کامرسانت در گزارشی به مذاکرات موجود میان امارات متحده عربی و دولت نیجریه برای احداث پایگاه نظامی در اراضی این کشور آفریقایی اشاره کرده و می‌نویسد که به این ترتیب نیروهای اماراتی در نزدیکی مرزهای الجزایر و لیبی مستقر می‌شوند تا بتوانند از نیروهای ژنرال خلیفه حفتر در درگیری‌های لیبی حمایت کنند.
 امارات متحده عربی قرار است برای مداخله بیشتر در امور لیبی پایگاه نظامی را در نیجریه احداث کند.

به گزارش تسنیم، روزنامه روسی‌زبان کامرسانت در گزارشی به مذاکرات موجود میان امارات متحده عربی و دولت نیجریه برای احداث پایگاه نظامی در اراضی این کشور آفریقایی اشاره کرده و می‌نویسد که به این ترتیب نیروهای اماراتی در نزدیکی مرزهای الجزایر و لیبی مستقر می‌شوند تا بتوانند از نیروهای ژنرال خلیفه حفتر در درگیری‌های لیبی حمایت کنند.

بر اساس این گزارش، مذاکرات موجود میان امارات متحده عربی و نیجریه برای ایجاد این پایگاه نظامی به مراحل پایانی خود رسیده است.

نیجریه در منطقه ساحلی قاره آفریقا واقع شده است و از چند سال پیش روی کمک کشورهای غربی برای مبارزه با تروریسم حساب کرده است. کارشناسان هدف اساسی از اقدام اخیر امارات متحده عربی را ورود به‌عنوان یکی از حامیان درگیری‌های موجود در لیبی ارزیابی کرده‌اند.

این روزنامه می‌افزاید که دولت‌های متعددی پایگاههای نظامی در نیجریه تأسیس کرده‌اند، از جمله این کشورها می‌توان به آمریکا، فرانسه و آلمان اشاره کرد. البته بعد از پایان مذاکرات کنونی میان امارات و نیجریه، باید امارات را نیز به این کشورها اضافه کرد. بر اساس قرارداد توافق نهایی که احتمالاً در آینده نزدیک به دست می‌آید، طی ماه‌های آینده نیروهای اماراتی در شمال نیجریه و در نزدیکی مرزهای الجزایر و لیبی مستقر خواهند شد.

بر اساس این گزارش حسین جاسم النویس مدیر شرکت آمیا پاور که مقر آن در دبی قرار دارد، به‌دفعات مکرر با محمدو ایسوو رئیس جمهور نیجریه دیدار داشته و با وی در خصوص پروژه‌های مشترک صحبت کرده است.

این در حالی است که بر اساس گزارش‌های آژانس امدادرسانی به آوارگان وابسته به سازمان ملل متحد دست‌کم پنج گروه تروریستی فعال در حال حاضر در نیجریه مشغول به فعالیت هستند. بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی، نیجریه از نظر تهدیدات تروریستی سومین کشور دنیا به‌شمار می‌رود، به همین علت برای این کشور مهم است که بتواند به کمک‌های خارجی از طریق کانال‌های متعدد دست پیدا کند، از جمله این کمک‌ها می‌توان به مانورهای نظامی مشترک بین آفریقا و آمریکا و کشورهای غربی اشاره کرد که آوریل گذشته در نیجریه برگزار شد و نمایندگان بیش از 20 کشور در آن مشارکت داشتند.

در همین رابطه مجله لوموند آفریقای فرانسه نیز گزارش داد که رئیس جمهور نیجریه خود را در آستانه ورود به باتلاق لیبی قرار داده است. او خود را به‌عنوان یکی از حامیان ژنرال خلیفه حفتر مطرح کرده و این موضوع می‌تواند پیچیدگی اوضاع را نه‌تنها در لیبی بلکه در تمام منطقه افزایش دهد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین