کد خبر: ۲۷۰۳۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۰
مسؤل وقت بسیج دانشگاه تهران در جریان فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ با بیان اینکه ما ورود به کوی را محکوم می‌دانیم گفت: دانشجوها قربانی یک پرونده دیگر شدند.
 مسؤل وقت بسیج دانشگاه تهران در جریان فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ با بیان اینکه ما ورود به کوی را محکوم می‌دانیم گفت: دانشجوها قربانی یک پرونده دیگر شدند.

به گزارش مهر، علیرضا زاکانی مسؤل وقت بسیج دانشگاه تهران در برنامه امشب جهان آرا با محوریت بازخوانی فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ اظهارداشت: پرونده قتل‌های زنجیره ای و کوی قربانی یک پرونده است و قرار می شود ابعاد این پرونده مشخص شود اما در ادامه مسیری طی می‌شود که از وزارت اطلاعات سندی بیرون می‌آید و همین وزارت از روزنامه سلام که این سند را منتشر کرده شکایت و آن را توقیف می‌کند.

وی با بیان اینکه شروع این قائله از وزارت اطلاعات دوره اصلاحات است، گفت: سند را خودشان بیرون می‌دهند و بعد هم شکایت می‌کنند و با اعتراضات شکایت خود را پس میگرند. این یک سناریوی قشنگ بود تا افکار عمومی متوجه قتل‌های زنجیره ای نشود. در واقع دانشجوها قربانی یک پرونده دیگر شدند. ما سه رویکرد در این اعتراضات داشتیم. اول اینکه از مواجهه و برخورد مانع شویم. آقای تاجزاده فرداشب ماجرا دانشجوها را هدایت می‌کرد که به داخل بروند.

نماینده سابق مجلس گفت: از روز شنبه ما میخواستیم کمک کنیم این موضوع "دانشجویی" باقی بماند. آقای نوری برای سخنرانی آمد اما تا سه مرتبه که می‌خواست شروع کند همه "هو" کشیدند اما یک دفعه صبحت های تندی کرد که صدای همه درآمد. امثال نوری میخواستند به گونه ای جلوه دهند که این ماجرا تصمیم نظام اسلامی است. آنها ماجرا را ناقص می‌گفتند و عنوان نمی‌کنند شب آن اتفاق که شب امتحانات بود عده ای از دانشجویان بیرون آمدند و اعتراض کردند. واقعیت این است آنجا درگیری ایجاد می‌شود و سنگ می‌زنند، شیشه می‌شکنند و به مهدکودک خسارت وارد میکنند. شروع آشوبها اینجاست و بعد از آن از کلانتری می آیند. این خیلی بد است که این اقدامات خلاف امنیت کشور را نادیده بگیرند.

زاکانی ادامه داد: آنها گزارشی تهیه کردند که در پی آن آقای رئیسی و وحیدی اعتراض کردند که گزارش مخدوش است، بعداً شورای عالی امنیت ملی نامه رسمی به مجلس داد که این گزارش مغرضانه تهیه شده است. حرف ما این بود سنگ زدن به مردم و نیروی انتظامی و گروگان گرفتن و کلاً کار غیرقانونی کردن محکوم است، روز ۲۱ تیر ماه و بعد آن ماجرا آقای روحانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود نامه زد که وارد دانشگاه شوید.

وی با بیان اینکه ما ورود به کوی را محکوم می‌دانیم، گفت: در زیرزمین ساختمان ۱۴ گروگان گرفته بودند اما گرو نیروی انتظامی برای این موضوع بود. در مجلس ششم ما عدم ورود به کوی را مطرح کردیم که علی ربیعی با آن صریحاً مخالفت کرد. این مسیر رو به وخامت میرفت که روز یکشنبه درخواست کردیم که ما اجازه مجوز راهپیمایی می‌خواهیم اما همان روز پای من شکست.

زاکانی افزود: آقای حق شناس با من تماس گرفت و گفت آقای تاجزاده خیلی خوشحال شده که درخواست تجمع کردید، او گفت تقاضای آقای تاجزاده این است که با دفتر تحکیم یک جا برگزار کنید، بنده گفتم دفتر تحکیم را غیرخودی نمی‌دانم اما موضع ما دوتا است. ما می‌گفتیم موضوع کوی دانشجویی بماند اما دفتر تحکیم می‌خواهد مسئله را بیرون بیاورد که به ما گفتند مرزبندی تان را عوض کنید تا نهضت آزادی هم بتواند در راهپیمایی شما شرکت کند. بنده گفتم وای به حال آن کشوری که شما مدیر کل سیاسی آن هستید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین