|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
کد خبر: ۲۶۸۳۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰
استاندار تهران با بیان اینکه به هتل‌های تهران نگاه کنید هتل‌های موجود در تهران مربوط به قبل از انقلاب است گفت: ما بعد از انقلاب هتل‌های خوبی نساختیم.
 استاندار تهران با بیان اینکه به هتل‌های تهران نگاه کنید هتل‌های موجود در تهران مربوط به قبل از انقلاب است گفت: ما بعد از انقلاب هتل‌های خوبی نساختیم.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران افزود: ما همیشه می‌گوئیم باید خود را از درآمدهای ارزی نفت رهایی دهیم و اقتصاد غیرنفتی را رونق دهیم، یکی از مهمترین حوزه‌هایی که می‌تواند برای ما درآمد ارزی و رونق اشتغال داشته باشد توسعه صنعت گردشگری است.

وی ادامه داد: صنعت گردشگری بعد از نفت دومین صنعت دنیاست و کشورها بیشتر از نفت از گردشگری درآمدهای میلیارد دلاری کسب می‌کنند.

محسنی بندپی گفت: ما در ساخت مجتمع‌های گردشگری، دهکده‌های هوشمند و سلامت واقعاً پیشرفت نکرده ایم و نقصان داریم، کلان شهر تهران که ام القرا است می‌طلبد که در صنعت گردشگری قدم‌های پرشتاب و اساسی بردارد که علاوه بر ارز آوری اشتغال نیز توسعه یابد.

استاندار تهران گفت: افرادی که در جلسات استانداری شرکت می‌کنند باید اختیار تام داشته باشند تا بتوانند نظر دهند و تصمیم گیری شود.

در جلسه ستاد تسهیل رفع موانع تولید مشکلاتی که در مسیر پنج مجتمع گردشگری، هتل‌های استان تهران و کارخانه تولید مواد غذایی و ورزشی قرار گرفته است بررسی و رفع شد.

یکی از مهمترین این پروژه‌ها، مجتمع گردشگری تخت رستم در شهریار است که تقریباً برای این پروژه بیش از شش هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است و با راه اندازی آن برای سه هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

این پروژه گردشگری با ۳۴۵ هکتار در ابعاد مختلف دهکده سلامت، گردشگری، هتل، پذیرایی، رستوران و تالارهای مختلف در حال ساخت است.

مشکل این پروژه مسائل زیست محیطی است که ارگان‌های ذیربط سازمان محیط زیست استان تهران در این جلسه قبول کردند که اگر ارزیابی زیست محیطی این طرح ارائه شود با نظر مساعد نسبت به صدور مجوز اقدام خواهند کرد.

پروژه هتل پنج ستاره در منطقه دو شهرداری تهران که تقریباً به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی رسیده است یکی دیگر از این پروژه ها بود که با مسائل و مشکلات فرعی با شهرداری برخورده است، در این جلسه مقرر شد شهرداری کمک‌های لازم را در این زمینه انجام دهند.

همچنین یک مجتمع گردشگری در شهرستان فیروزکوه در زمینه تخصیص آب با مشکل برخورده است که در این کارگروه مقرر شد مشکل این مجتمع از دو طریق یا با افزایش شش صدم لیتر در ثانیه افزایش آب این مجتمع با مجوز چاهی که از قبل کسب کرده اند یا سازمان آب و فاضلاب روستایی پنج متر مکعب آب را در روز به این مجتمع تخصیص دهد رفع شود.

یک مجتمع گردشگری در شهرستان اسلامشهر نیز پروژه دیگری بود که یک فرد علاقه مند به کارهای هنری و معماری، زمینی را در آنجا خریداری کرده که به علت نداشتن توان مالی در پرداخت عوارض شهرداری با مشکل روبه رو شده است.

مسئول این مجتمع تاکنون هیچ تسهیلاتی را از بانک‌های عامل دریافت نکرده است که در این کارگروه مقرر شد سازمان گردشگری استان تهران هر چه سریع‌تر نسبت به پرداخت وام اقدام کند و شهردار چهاردانگه اسلامشهر هم پذیرفت شش ماه مجوز این شرکت را تمدید کند تا نسبت به دریافت وام اقدام کنند.

با راه اندازی مجتمع گردشگری شهرستان اسلامشهر برای ۱۵۰ نفر شغل ایجاد می‌شود.

راه اندازی اولین کارخانه تولید پودرهای غذایی و نیروزای ورزشی نیز که با مشکلات اداری روبه رو شده است پرونده دیگری بود که مقرر شد با بررسی محمد امامی امین معاون اقتصادی استاندار پیگیری و مشکل رفع شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین