|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۶
کد خبر: ۲۶۷۷۳۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دیابت یک اختلال سوخت و ساز متابولیک در بدن است، در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین از بین می‌رود.
 یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دیابت یک اختلال سوخت و ساز متابولیک در بدن است، در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین از بین می‌رود.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره بیماری دیابت و راه‌های درمان آن اظهار کرد: مهمترین عوامل بروز قند در حال حاضر بی‌تحرکی، تنبلی، تغذیه نامناسب، استرس عاطفی و روانی، مصرف غذاهایی با طبع سرد و از همه مهمتر هضم سودا در لوزالمعده است.

وی ادامه داد: در حالت طبیعی غذا در معده تبدیل به گلوکز یا قند می‌شود؛ قند از معده وارد جریان خون می‌شود (پانکرانس) هورمون انسولین را ترشح می‌کند و این هورمون باعث می‌شود قند از جریان خون وارد گلبول‌های بدن شود و در نتیجه مقدار قند خون در حد طبیعی و متعارف باقی می‌ماند.

دیابت، اختلالی سوخت و ساز متابولیک در بدن
عظمایی اظهار کرد: دیابت یا بیماری قند یک اختلال سوخت و ساز متابولیک در بدن است، در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد، نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط ساز و کارهای مختلف است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: دیابت دو نوع اصلی دارد، در دیابت نوع یک تخریب سلول‌های بتا در پانکراس منجر به نقص تولید انسولین می‌شود در نتیجه قند خون موجود نمی‌تواند وارد سلول‌ها شود و انرژی بدن را تأمین کند و همین مسئله باعث افزایش شدید قند خون می‌شود که به آن هایپرگلیسمی می‌گویند؛ زمانی که این افزایش قند در دراز مدت در بدن وجود داشته باشد سبب تخریب رگ‌های بسیار ریز در بدن می‌شود که می‌تواند اعضای مختلف بدن از جمله کلیه، چشم و اعصاب را درگیر کند؛ همچنین دیابت با افزایش ریسک‌های بیماری قلبی عروقی ارتباط مستقیم دارد، ۱۰ تا ۲۰ درصد مبتلایان به دیابت را نوع یکی‌ها تشکیل می‌دهند.

وی اظهار کرد: مهمترین علائم بیماری دیابت نوع یک عبارت است از تکرر ادرار، افزایش حجم ادرار، خشکی دهان و تشنگی بیش از حد که موجب خوردن آب زیاد می‌شود. پرخوری، احساس ناگهانی خستگی، کاهش وزن بدون دلیل، تاری دید، احساس سوزش و مور مور شدن دست‌ها و پاها، تأخیر در التیام زخم‌ها و بریدگی است.

عظمایی تشریح کرد: علل بروز دیابت نوع یک استعدادهای ژنتیکی، اختلال‌ها و بیماری‌های سیستم ایمنی بدن، عامل برخی از ویروس‌ها، استرس و اضطراب است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین