کد خبر: ۲۶۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳
اما از روز گذشته با وقوع بارندگی در برخی از مناطق کشور و استفاده کمتر از سیستم‌های سرمایشی پیک مصرف نیز روند نزولی به خود گرفته و در ساعت ۱۵:۱۹ دقیقه روز گذشته به حدود ۵۱ هزار و ۶۷۰ مگاوات رسیده بود که این رقم در مقایسه با اوج مصرف روز یکشنبه حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاوات کاهش یافته است.
 همزمان با کاهش دما و وقوع بارندگی در برخی از مناطق کشور پیک مصرف برق نیز روز گذشته با کاهش یک هزار و ۵۰۰ هزار مگاواتی به حدود ۵۱ هزار مگاوات رسید.

 به نقل از وزارت نیرو، افزایش محسوس دمای هوا در چند روز اخیر موجب شده بود تا پیک مصرف نیز این هفته با افزایش چهار هزار مگاواتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از ۵۳ هزار مگاوات برسد، اما از روز گذشته با وقوع بارندگی در برخی از مناطق کشور و استفاده کمتر از سیستم‌های سرمایشی پیک مصرف نیز روند نزولی به خود گرفته و در ساعت ۱۵:۱۹ دقیقه روز گذشته به حدود ۵۱ هزار و ۶۷۰ مگاوات رسیده بود که این رقم در مقایسه با اوج مصرف روز یکشنبه حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاوات کاهش یافته است.

روز گذشته تمامی مبادلات برق کشور در زمان پیک حدود یک هزار و ۵۵۱ مگاوات بوده که از این میزان یک هزار و ۲۴۲ مگاوات مربوط به صادرات و ۳۰۵ مگاوات مربوط به واردات برق بوده است. همچنین در روز گذشته میزان ذخیره نیروگاه‌ها به دو هزار و ۷۷۵ مگاوات و مصرف برق صنایع نیز به سه هزار و ۵۷۳ مگاوات رسیده بود. توان قابل تأمین امسال حدود ۵۹ هزار مگاوات است و بر اساس پیش‌بینی‌های اولیه اوج مصرف برق تابستان به ۶۲ هزار مگاوات نیز خواهد رسید که صنعت برق درصدد است با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و همکاری مردم بتواند با همان توان قابل تأمین، پیک امسال را بدون خاموشی سپری کند.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین