|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۲۶۵۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
ابلاغ آیین‌نامه‌ها، ضوابط و دستورالعمل‌ها، برگزاری کمیسیون‌ها در سازمان غذا و دارو یا با تفویض اختیار در دانشگاه‌ها و زیرمجموعه‌ها و دیگری آمار تجمیعی است که قابلیت برون‌سپاری ندارد.
 سرپرست سازمان غذا و دارو با تأکید بر اصل شفافیت در این سازمان عنوان کرد: باید در اتاق شیشه‌ای کار کنیم و دیده شویم؛ این به معنای کم کردن پاسخگویی نیست، بلکه  دیده شدن باعث جلب نظر افکار عمومی به نفع سازمان می‌شود.

 دکتر محمدرضا شانه‌ساز در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان غذا و دارو با تقدیر از حسن اعتماد وزیر بهداشت، گفت: افتخار می‌کنم از بدنه سازمان غذا و دارو هستم.   شفافیت، تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و اهمیت حوزه غذا و آرایشی و بهداشتی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و در این دوره نیز دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو چند وظیفه حاکمیتی خاص دارد که قابل‌ واگذاری نیست، عنوان کرد: ابلاغ آیین‌نامه‌ها، ضوابط و دستورالعمل‌ها، برگزاری کمیسیون‌ها در سازمان غذا و دارو یا با تفویض اختیار در دانشگاه‌ها و زیرمجموعه‌ها و دیگری آمار تجمیعی است که قابلیت برون‌سپاری ندارد.

سرپرست سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه حرف‌وحدیث‌هایی که پیرامون سازمان غذا و دارو می‌شود، از سال‌های گذشته وجود داشته است و مختص چند وقت اخیر نیست، افزود: بخشی از این صحبت‌هایی که در مورد سازمان غذا و دارو می‌شود مربوط به بخش‌هایی است که نتوانستیم برون‌سپاری علمی داشته باشیم؛ همین امر نیز باعث ایجاد حساسیت بیشتر شد. بنابراین یکی از راهکارها برای این موضوع تقسیم مسئولیت‌هایی است که قانون‌گذار به این سازمان اجازه برون‌سپاری داده است و اگر این کار را نکنیم، قطعاً نمی‌توانیم تمام مسئولیت‌ها را حمل کنیم و پاسخگویی نسبت به آن‌ها  غیرممکن می‌شود.

 وی خاطرنشان کرد: اگر برون‌سپاری و تفویض اختیار، برون‌سپاری به بخش‌های غیردولتی را درست استفاده کنیم، حرف و نقدها را کم کرده و به کارهای اصلی حاکمیتی و سیاست‌گذاری بهتر بپردازیم.

شانه‌ساز با تأکید بر اصل شفافیت در سازمان غذا و دارو عنوان کرد: باید در اتاق شیشه‌ای کار کنیم و دیده شویم؛ این به معنای کم کردن پاسخگویی نیست، بلکه باعث جلب نظر افکار عمومی به نفع سازمان خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از راهبردهای سازمان غذا و دارو باید مقابله با خواسته‌های القایی باشد، عنوان کرد: متأسفانه خواسته‌های القایی در جامعه، عمومی شده است و نیازهای غیرضروری مشکلات مردم را در شرایط اقتصادی بیشتر می‌کند؛ بنابراین در تمام حوزه‌ها با تعاریف سلامت‌محور باید از سلامت، اقتصاد و جیب مردم حفاظت کنیم.

بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، ‌سرپرست سازمان غذا و دارو در پایان با اشاره به دخالت ارگان‌های موازی در حوزه غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی، از معاون کل وزارت بهداشت خواست، با تعامل مثبت با مجلس شورای اسلامی موازی کاری‌ها در این حوزه برچیده شود؛ چراکه یکی از مهم‌ترین ابزارهای سلامت غذاست که اگر قرار باشد وزارت بهداشت در حوزه غذا اعمال‌نظر نکند، هزینه‌هایی که در سال‌های آتی تحمیل  می‌شود می‌تواند مخرب باشد؛ بنابراین این بحث باید در یکجا فیصله پیدا کند و مسائل مربوط به‌ سلامت غذا و فراورده‌های بهداشتی در تشکیلاتی که در تمام دنیا شناخته‌ شده است، تجمیع شود.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین