کد خبر: ۲۶۵۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۰
شما باید روزانه مقادیر زیادی از سبزیجات را وارد رژیم غذایی تان کنید، و این جای بحث ندارد. فیبر موجود در سبزیجات، یک نیاز ضروری برای بدن است و زنان در روز باید ۲۵ گرم از این ماده مغذی را وارد بدن کنند. با این حال بیشتر افراد از ترس نفخ شدید، سبزیجات را به میزان کافی وارد رژیم غذایی شان نمی‌کنند.
 شما باید روزانه مقادیر زیادی از سبزیجات را وارد رژیم غذایی تان کنید، و این جای بحث ندارد. فیبر موجود در سبزیجات، یک نیاز ضروری برای بدن است و زنان در روز باید ۲۵ گرم از این ماده مغذی را وارد بدن کنند. با این حال بیشتر افراد از ترس نفخ شدید، سبزیجات را به میزان کافی وارد رژیم غذایی شان نمی‌کنند.

اگر شما مبتلا به برخی مشکلات گوارشی از جمله سندرم روده تحریک پذیر، التهاب روده و ... هستید، می‌توانید برخی از سالم‌ترین سبزیجات را بدون احساس نفخ روزانه مصرف کنید:

کنگر فرنگی:
یک عدد آرتیشو اندازه متوسط حدود ۷ گرم فیبر دارد. یعنی ۳۰ درصد از فیبر موردنیاز روزانه فرد را تامین می‌کند. در ضمن، در سیستم گوارش نیز نقش مهمی دارد و موجب کارکرد بهتر آن می‌شود.

گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی سرشار از پتاسیم است و باعث می‌شود تا چربی‌های شکم تا اندازه زیادی از بین بروند. گوجه فرنگی لپتین نیز دارد که موجب تنظیم اشتها در انسان می‌شود.

بادمجان:
حاوی مقدار بسیار کمی سدیم است و آب زیادی دارد به همین دلیل به رفع نفخ شکم کمک بسیاری می‌کند.

خیار:
حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که منجر به حفظ سلامت و شادابی پوست می‌شود. بر خلاف دیگر سبزیجات، خیار حاوی مقادیر کمتری از فیبر است و شما کمتر احتمال دارد که بعد از مصرف آن دچار ورم و نفخ شوید. ۹۵ درصد از محتوای خیار را آب تشکیل می‌دهد.

مارچوبه:
مواد غذایی پروبیوتیک که بیشتر در منابع غذایی گیاهی یافت می‌شوند، در دستگاه گوارش تجزیه نمی‌شوند و غذای مورد نیاز برای باکتری‌های روده مانند بیفیدوباکتر و لاکتوباسیلوس را فراهم می‌آورند. این باکتری‌ها که از باکتری‌های پروبیوتیک هستند، تجزیه مواد در دستگاه گوارش را تسهیل می‌کنند و احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌های روده‌ای مانند سرطان روده، بیماری‌های التهابی روده، آلرژی و... را می‌کاهند. یکی از پروبیوتیک‌های بسیار مهم اینولین است و مارچوبه یکی از منابع اصلی اینولین محسوب می‌شود.

آووکادو:
یکی از دلایل احساس نفخ شدید، مصرف بیش از حد سدیم است. این در حالی است که آووکادو سرشار از پتاسیم بوده و مصرف آن اثرات مخرب سدیم را از بین می‌برد. به علاوه آووکادو سرشار از چربی‌های سالم است که منجر به جذب سایر مواد مغذی در بدن می‌شود.

کدو سبز:
خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند؛ در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. کدو سبز یک گزینه غذایی عالی و کم کالری برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین