کد خبر: ۲۶۴۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶
در خانه تجاری، شرکت‌های اوکراینی کالاهای تولید شده و محصولات مورد علاقه طرف ایرانی را عرصه خواهند کرد و از سوی دیگر شرکت ایرانی نیز کالاهای مورد مصرف این شرکت را ارئه می‌کند.
‌سفیر اوکراین در ایران پیشنهاد راه‌اندازی خانه مشترک تجاری بین دو کشور در راستای همکاری‌ها در شرایط فعلی داد.

 سرگئی بوردیلیاک شنبه چهارم خرداد در نشستی خبری، عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنیم در قالب خانه تجاری موانع را برطرف کرده و بر روی مسیرهای حرکت دو جانبه بررسی‌های لازم، انجام شود.

وی افزود: در خانه تجاری، شرکت‌های اوکراینی کالاهای تولید شده و محصولات مورد علاقه طرف ایرانی را عرصه خواهند کرد و از سوی دیگر شرکت ایرانی نیز کالاهای مورد مصرف این شرکت را ارئه می‌کند.

سفیر اوکراین در ایران خاطرنشان کرد: بعضی از کالاهایی که مواد اولیه آن در ایران است و قابلیت فرآوری دارد، فرآوری آن می‌تواند در اوکراین انجام و صادرات نیز از این طریق به اروپا انجام شود.

بوردیلیاک ادامه داد: پیشنهاد می‌کنیم این خانه مشترک تجارت در کشور اوکراین ثبت شود و دفاتر نمایندگی مشترک در دو کشور راه‌اندازی و مبادلات مالی آن براساس پول ملی دو کشور باشد.

وی تاکید کرد: شرکت‌های صنعتی در چارچوب خانه تجارت شکل گرفته و با تولید کالاهای خاص کمک می‌کنند تا زمینه همکاری دو جانبه فراهم شود.

سفیر اوکراین در ایران با بیان اینکه حامل دعوتنامه شهردار لووف اوکراین (پایتخت فرهنگی این کشور) برای شهردار شیراز جهت خواهرخواندگی هستم، گفت: آمده‌ایم تا از شهردار شیراز دعوت کنیم تا بین دو شهر کهن و فرهنگی لووف و شیراز به عنوان خواهرخوانده، پیوند منعقد کنند.

بوردیلیاک در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه در حوزه توریسم و گردشگری، کشورهای دنیا تجربیات ارزنده‌ای داشته‌اند و تلاش‌های زیادی برای معرفی جذابیت‌های کشورها در این باره داشته‌اند، گفت: معتقدیم این مسیر و جاده باید دو طرفه باشد از یک طرف گردشگر خارجی باید به فرهنگ و قانون ایران احترام بگذارد و از سوی دیگر ایرانی‌ها باید انعطاف پذیرتر نسبت به پذیرش توریست عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردم اوکراین به صنایع دستی ایران علاقه‌مند هستند، تاکید کرد که در بحث گردشگری و صنعت توریسم باید به یک راهکار متعادل برسیم و در همان راستا همکاری‌های مشترک را آغاز کنیم.

سفیر اوکراین در ایران با بیان اینکه روابط بین اتاق بازرگانی دو کشور بسیار نزدیک است، تصریح کرد: در این شرایط باید مکانیزم‌های دقیقی برای ارتباط دو جانبه ایجاد و پیرامون جزئیات آن بررسی‌ها انجام شود.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین