|
|
امروز: جمعه ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۳
کد خبر: ۲۶۴۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۰
مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین کننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.
 مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین کننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.

محققان در مطالعه‌ای به بررسی مغذی‌ترین میوه‌ها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامین‌های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامین‌های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند.

محققان در بررسی‌های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماری‌های مزمن مرتبط هستند:

- لیموترش زرد

- توت فرنگی

- پرتقال

- لیموترش سبز

- گریپ فروت صورتی و قرمز

بعد از این میوه‌ها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار می‌گیرند.

همچنین توجه به رسیده بودن میوه هم مهم است. مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های رسیده، از جمله خانواده توت‌ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.
منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین عناوین