کد خبر: ۲۶۳۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۲
نتایج جدید مرکز افکارسنجی ایپسوس نشان می دهد که 77 درصد مردم آمریکا با پیشنهاد تمدید دو ساله دوره نخست ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» به خاطر به اصطلاح «وقت کشی ناشی از تحقیقات روسیه» مخالف هستند.
 نتایج جدید مرکز افکارسنجی ایپسوس نشان می دهد که 77 درصد مردم آمریکا با پیشنهاد تمدید دو ساله دوره نخست ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» به خاطر به اصطلاح «وقت کشی ناشی از تحقیقات روسیه» مخالف هستند.

به گزارش روز گذشته (جمعه) تارنمای هیل، نتایج این نظرسنجی که به سفارش مرکز سیاست دانشگاه ویرجینیا انجام شده، حکایت از آن دارد که همین درصد از آمریکایی ها نیز مخالف تاخیر در انتخابات 2020 هستند.

ترامپ به تازگی توئیت «جری فالول» رئیس دانشگاه لیبرتی و از رهبران مسیحی (افراطی) را که در آن پیشنهاد شده بود دوره نخست ریاست جمهوری او باید تمدید شود، بازنشر کرد.

فالول در طرح چنین پیشنهادی با اشاره به تحقیقات 22 ماهه «رابرت مولر» مسئول ویژه تحقیقات دخالت روسیه در انتخابات سال 2016 آمریکا گفته بود که دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ به دلیل «زمان ربوده شده در این کودتای شکست خورده و فاسد» تا دو سال تمدید شود.

مقام های کاخ سفید از قرار گفته اند که بازنشر این توئیت توسط ترامپ و اشاره به تمدید دوره نخست ریاست جمهوری او شوخی بوده است.

ترامپ در ادامه بازنشر توئیت فالول، توئیت خود را با این مضمون به نگارش در آورد که «آنها دو سال از ریاست جمهوری ما را ربودند که ما هرگز نخواهیم توانست آن را به عقب برگردانیم'.

نتایج این نظرسنجی گویای آن است که در دیدگاه های پاسخ دهندگان جمهوریخواه و دموکرات، تفاوت فاحشی درباره تمدید دور نخست ریاست جمهوری ترامپ وجود ندارد.

62 درصد پاسخ دهندگان جمهوریخواه با این تمدید مخالفت کردند.
در میان دموکرات ها فقط 6 درصد موافق تمدید دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ بودند و تقریبا 90 درصد از پاسخ دهندگان بیان کردند که بعد از انتخابات به صورت مسالمت آمیز قدرت انتقال یابد و هر دو حزب اصلی انتخابات آمریکا به نتایج انتخابات احترام بگذارند.

آنها این دو موضوع را ضرورت «عملکرد سالم دموکراسی در آمریکا» عنوان کردند.

کمتر از یک درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند که ترامپ نتایج رقابت های 2020 را نادیده خواهد گرفت و اگر شکست بخورد در دفتر بیضی شکل باقی خواهد یافت.

این نظرسنجی از طریق اینترنت و با مشارکت 1005 نفر از سراسر آمریکا در روزهای 14 تا 15 ماه مه (24 و 25 اردیبهشت) و ضریب خطای مثبت و منفی پنج درصد انجام شد.

رابرت مولر بازرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا در سال 2016 پس از 2 سال تحقیق، در نامه ای به 'ویلیام بار' وزیر دادگستری و دادستان آمریکا اعلام کرد که به این نتیجه رسیده که رئیس جمهوری آمریکا در زمان رقابت‌های انتخاباتی با روسیه تبانی نکرده است.

هرچند وزارت دادگستری، ترامپ را از تبانی با روس ها تبرئه کرده اما گفته می شود رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از اقدامات خود در اجرای عدالت کارشکنی کرده که این موضوع می تواند زمینه ساز استیضاح وی شود.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین