کد خبر: ۲۶۳۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن و رستوران‌های بین راهی ۲۴۱۶ مورد و بازرسی‌های بهداشت محیطی از مراکز تهیه زولبیا، بامیه ۴۹۱۹ مورد طی این مدت به انجام رسیده است.
 مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اقدامات بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان تا دهمین روز این ماه، طی برنامه " بهداشت محیط در سلامت رمضان" را تشریح کرد.

حمید انصاری گفت : طی این مدت تعداد ۱۲۰۱۶۲ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته است.

وی افزود : بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن و رستوران‌های بین راهی ۲۴۱۶ مورد و بازرسی‌های بهداشت محیطی از مراکز تهیه زولبیا، بامیه ۴۹۱۹ مورد طی این مدت به انجام رسیده است.

انصاری تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و عرضه آش و حلیم را ۴۰۴۹ مورد و بازرسی از شیرینی فروشی ها و قنادی ها را ۱۱۳۸۹ مورد خواند.

وی ضمن اشاره به انجام بازرسی های مشترک در این مدت گفت: بازرسی های مشترک با دستگاه های اجرایی و نظارتی مرتبط به ویژه با تعزیرات  ۵۸۳۷ مورد بوده است.

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: تا دهمین روز ماه مبارک رمضان به میزان ۱۸۵۶۵۹ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در سراسر کشور معدوم شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۹۹۸۸۱ مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب ۱۸۵۶۱۳ مورد بوده است.

انصاری در پایان از هموطنان خواست موارد تخلف‌های بهداشتی را  به سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین