کد خبر: ۲۶۳۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
تحصیلی در تشریح روند انتقال اوراقچی‌های میدان شوش به مجتمع ثامن الحجج گفت: از گذشته در محدوده محور شوش_ فداییان اسلام ۱۱ گاراژ بورس اوراق اتومبیل‌ها فعالیت می‌کردند که با مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۶۹ مقرر شد این صنف از محدوده شهری خارج شود.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های مجتمع ثامن الحجج از آمادگی این مجتمع برای حضور تمامی اوراقچیان سطح شهر تهران خبر داد.

 تحصیلی در تشریح روند انتقال اوراقچی‌های میدان شوش به مجتمع ثامن الحجج گفت: از گذشته در محدوده محور شوش_ فداییان اسلام ۱۱ گاراژ بورس اوراق اتومبیل‌ها فعالیت می‌کردند که با مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۶۹ مقرر شد این صنف از محدوده شهری خارج شود.

وی افزود: در همین راستا ۷۹۰ واحد در این محدوده شناسایی شد و با هماهنگی اتحادیه، اتاق اصناف و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران زمینی در محدوده‌ی فرون آباد خاوران با مساحت ۲۲ هکتار خریداری شد و با انعقاد قراردادی میان مالک زمین، پیمانکار ساخت و اعضای صنف، مقرر شد یک هزار و ۳۰۰ واحد کارگاهی از متراژهای ۶۰ تا ۵۰۰ متری در این مجتمع ساخته شود تا برای استقرار اوراق کنندگان خودرو مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: هزینه ساخت این واحدها در این مجتمع توسط خود خریداران پرداخت شد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمامی زیرساخت‌های مجتمع ثامن الحجج تکمیل شده است افزود: در حال حاضر در این مجتمع آب برق و تأسیسات زیرساخت‌هایی هم چون فاضلاب و خیابان سازی ها کامل شده و برای ٩٠ واحد نیز کنتور گاز داده شده و به زودی برای سایر واحدها نیز کنتورگاز داده خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر از ۱۳۰۰ واحدی که در مجتمع ثامن الحجج ساخته شده است ۸۰۰ واحد توسط مالکان تحویل گرفته شده و ۳۰۰ واحد به صورت فعال شارژ ماهیانه خود را پرداخت می‌کنند.

وی ادامه داد: ۶ سال پیش و در ابتدای ساخت این پروژه مالکین برای ساخت هر متر مربع از واحدهای کارگاهی خود قیمت بسیار مناسبی یعنی تقریباً زیر یک میلیون تومان پرداخت کردند و امروز ارزش افزوده هر متر مربع از این واحدهای کارگاهی امروز به حدود ۶ میلیون تومان رسیده است. ما برخی از اوراق کنندگان میدان شوش در ابتدای این امر در اینجا زمین‌هایی را خریداری کردند در مراحل بعدی آن را به فروش گذاشتند و یا در مرحله اولیه ثبت نام شرکت کردند و بعد آن را رها کردند.

وی تاکید کرد: برخی از این افراد به جای قبلی خود یعنی در محدوده میدان شوش بازگشتند و در روند انتقال این صنف به مجتمع ثامن الحجج سنگ‌اندازی هایی می‌کنند و در خصوص تکمیل زیرساخت‌های این مجتمع تمامی زیرساخت‌های این مجتمع تکمیل شده و امروز آماده حضور اوراقچیان تهران برای کسب و کار شده است و خوشبختانه واحدهایی که در این مجتمع فعال شده اند، در محیط آرام با استقرار نظم کسب و کار می‌کنند.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، تحصیلی در خصوص انتقال مابقی واحدهای اوراق کننده خودرو در میدان شوش نیز گفت: به زودی و با همکاری اصناف، اتحادیه‌ی مربوطه، استانداری، نیروی انتظامی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌های ذی ربط نسبت به طراحی و اجرای برنامه منظم و قاطع برای انتقال کامل اوراق کنندگان خودرو از محور شوش- فداییان اسلام اقدام خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین