کد خبر: ۲۶۲۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
 در یک هزار و هفتصد و چهاردهمین اجلاسیه کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی ، پیش نویس استاندارد ملی با عنوان " شیر و فرآورده های آن - پنیر پیتزای پروسس - ویژگی ها و روش های آزمون" با همکاری ذی نفعان و صاحب نظران برای دومین بار تجدیدنظر شد.

آزیتا خضرایی، مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی هدف از تجدیدنظر این استاندارد را تعیین ویژگی های حسی و فیزیکی ،شیمیایی، میکروبی، نمونه برداری، بسته بندی و نشانه گذاری انواع پنیر پیتزای پروسس دانست و گفت: این استاندارد برای انواع پنیر پیتزای پروسس که به صورت بسته بندی شده به بازار عرضه می شوند، کاربرد دارد .

وی افزود: نسخه نهایی این استاندارد برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران به زودی بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی ( www.isiri.gov.ir ) قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین