|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
کد خبر: ۲۶۱۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۰
کنگره انجمن قلب و عروق اروپایی در مونیخ به پایان رسید که در آن نتایج یکسری از تحقیقات بزرگ آشکار شد که تصورات مربوط به ضرر بعضی از مواد خوراکی رد شد.
  کنگره انجمن قلب و عروق اروپایی در مونیخ به پایان رسید که در آن نتایج یکسری از تحقیقات بزرگ آشکار شد که تصورات مربوط به ضرر بعضی از مواد خوراکی رد شد.

محققان ثبوتی در خصوص فایده مصرف گوشت و چربی را ارائه دادند. محققان در رابطه با آن مواد خوراکی دست به تحقیق زدند که بتوانند سلامت قلب و درازعمری را تأمین کنند. ۲۱۸۰۰۰ نفر از بیش از ۵۰ کشور جهان در این آزمایش علمی شرکت کردند.

نتایج تحقیقات نشان داد که مصرف منظم میوه، سبزیجات و حبوبات خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد. در عین حال، مشخص شد که برخلاف تصورات موجود در باره گوشت و چربی، نقش آن‌ها در مرگ و میر و سکته مغزی بمراتب کمتر است.

محققان پروژه تحقیقاتی ASCEND که بیش از ۷ سال بر وضعیت سلامتی ۱۵۴۸۰ نفر نظارت کردند به این نتیجه رسیدند که اسید‌های چرب اومگا ۳ برای بدن مفید است. به گفته محققان پزشکان می‌توانند از این نتایج در توصیه‌های رسمی خود به بیماران استفاده کنند. آن‌ها این نتایج را بسیار مهم و جدی نامیدند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین