|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
کد خبر: ۲۶۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱
این قطار تُرک در ادامه 65 مسافر اروپایی دیگر را در همان مسیر قبلی جابجا کرد و روز گذشته (جمعه) هم سوت پایان قطار در ایران کشیده شد و از مرز «رازی» خارج شد و معلوم نیست دوباره چه زمانی به ایران برگردد.
قطار گردشگری پس از 12 روز ماجراجویی در ایران سرانجام با 65 مسافر ایران را ترک کرد، همان قطاری که معاون گردشگری کشور گفت از وجودش بعد از ورود به ایران مطلع شده است.

قطار گردشگری که هفتم مهرماه از مرز ترکیه به ایران وارد شد، حامل 65 گردشگر از کشورهای آلمان، ترکیه، انگلیس، روسیه، سوییس، اتریش، فرانسه، اسپانیا و سنگاپور بود که هفت روز در مسیر شهرهای زنجان، یزد، اصفهان و شیراز حرکت کرد و نهایت در تهران متوقف شد تا منتظر گروه دوم مسافرانش باشد.

این قطار تُرک در ادامه 65 مسافر اروپایی دیگر را در همان مسیر قبلی جابجا کرد و روز گذشته (جمعه) هم سوت پایان قطار در ایران کشیده شد و از مرز «رازی» خارج شد و معلوم نیست دوباره چه زمانی به ایران برگردد.

ورود این قطار گردشگری به ایران سروصدای زیادی به‌پا کرد، چون نخستین‌بار بود که یک قطار با مسافرانش از آن طرف مرزها به ایران می‌آمد، قطار به هر شهر که وارد شد با ذوق‌زدگی مسوولان روبرو شد، آن‌چنان که مسافران این قطار گویی نخستین گردشگرانی هستند که به ایران قدم می‌گذارند! قطاری که اگر مسوولان کمی همت به خرج دهند و پیگر باشند، رفت‌وآمدش همیشگی خواهد شد و نه فقط همین یک‌بار.

البته معاون گردشگری ظاهرا تنها مسوولی بوده که برخلاف سایر همکاران خود، خیلی از ورود این قطار ذوق‌زده نشده بود، چون همان‌طور که خودش گفت، «به عنوان معاون گردشگری بعد از ورود این قطار متوجه آن شدم.»

رحمانی‌موحد اظهار کرد: پس از بررسی متوجه شدیم این قطار توسط یک دفتر گردشگری که مستقل اقدام کرده به ایران وارد شده است. ما ضمن استقبال از رویکرد بخش خصوصی اعلام می‌کنیم برای این‌که بتوان از این نوع اقدامات اثرگذار استفاده بیشتری کرد باید تعامل شود. اگر این هماهنگی‌ها انجام شود گردشگری کشور سودش را می‌برد و چهره بهتری از این خدمات ارائه می‌شود و از مشکلاتی که هنگام ورود و توقف‌ها پیش می‌آید، جلوگیری خواهد شد.

اگرچه معاون گردشگری از بخش خصوصی که با راه‌آهن برای ورود این قطار هماهنگی کرده بود، توقع داشت با این معاونت هم هماهنگی کند، اما در هرحال این معاونت به عنوان متولی گردشگری در ایران می‌توانست از این فرصت برای تبلیغ سفرهای ریلی به ایران و یا پیگیری برای تداوم رفت‌وآمد قطارهای گردشگری استفاده کند و انگیزه را در دیگر شرکت‌های خصوصی برای حرکت‌های بزرگتر بیشتر کند، نه این‌که فقط به دلیل هماهنگ نکردن بخش خصوصی، از کار کنار بکشد و اعلام بی‌اطلاعی کند تا مسوولیتی در ارائه خدمات و معرفی بهتر به گردشگران خارجی متوجهش نباشد. 

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین