کد خبر: ۲۵۸۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱
نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا از پول برای از میان برداشتن و مقابله با فعالان خواهان دموکراسی استفاده می‌کند. به نظرم، در اینجا یک درس وجود دارد؛ چین و سایر کشورها به صورت ریاکارانه‌ای خواستار عدم مداخله در امور داخلی ونزوئلا هستند. اما مداخلات مالی آنها به این کشور به نابودی آن کمک کرده است.
وزیر خارجه آمریکا و رئیس جمهوری شیلی درباره بحران در ونزوئلا، نبرد تجاری بین واشنگتن و چین و پروژه "کمربند و جاده" پکن با یکدیگر به گفتگو نشستند.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا خوشبینی خود را درباره یافتن راه حلی درخصوص جنگ اقتصادی با چین ابراز داشت که باعث شد تا بازارهای جهانی و اقتصاد بین‌المللی سال گذشته میلادی دچار تنش شود.

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با سباستین پینیه‌را، رئیس جمهوری شیلی به بررسی اوضاع و تحولات در ونزوئلا نیز پرداخت.

پامپئو که سفر خود به چهار کشور آمریکای لاتین را از شیلی آغاز کرده به بررسی تورم بیش از حد، کمبود مواد غذایی و دارویی و سایر مشکلات در ونزوئلا پرداخت که به فرار بیش از سه میلیون تن در سال گذشته میلادی از این کشور منجر شده است.



وی ادامه داد: نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا از پول برای از میان برداشتن و مقابله با فعالان خواهان دموکراسی استفاده می‌کند. به نظرم، در اینجا یک درس وجود دارد؛ چین و سایر کشورها به صورت ریاکارانه‌ای خواستار عدم مداخله در امور داخلی ونزوئلا هستند. اما مداخلات مالی آنها به این کشور به نابودی آن کمک کرده است.

پامپئو همچنین گفت که چین به عنوان شریک اصلی تجاری آمریکاست اما فعالیت‌های تجاری آن اغلب به اهداف فناوری، تمایل برای سرقت مالکیت معنوی و امنیت ملی ربط دارد و این اقتصاد نیست.

وی همچنین ارتباطات روسیه با رهبران در کوبا، نیکاراگوئه و ونزوئلا را مورد انتقاد قرار داد و ادامه داد: حضور سربازان روسی و آموزش‌های نظامی این کشور در ونزوئلا اقدامات تحریک آمیز هستند.

پامپئو همچنین گفت که تأمین مالی مادورو با کمک‌های چین تنها باعث تمدید بحران در این کشور آمریکای لاتین می‌شود و ادامه داد: حمایت مالی چین از دولت مادورو بحران در ونزوئلا را تشدید می‌کند و به آن دامن می‌زند. چین در ونزوئلا ۶۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است. شکی نیست که مادورو از پول‌هایی که دریافت کرده برای ضربه زدن به دموکراسی استفاده می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از تحریم‌های کشورش علیه ونزوئلا دفاع کرد و گفت: ایالات متحده از مقابله با دولت سوسیالیست در این کشور آمریکای لاتین دست بر نمی‌دارد که باعث تعمیق بحران سیاسی و اقتصادی در این کشور شده است.

وی ادامه داد: آمریکا و متحدانش از این مبارزه دست برنمی دارند. دولت آمریکا از ونزوئلایی‌ها که شجاعانه برای دموکراسی در کشورشان ایستاده اند، حمایت می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا اواخر روز جمعه به پاراگوئه رفت که نخستین سفر از سوی یک وزیر خارجه آمریکایی از ۱۹۶۵ به این کشور محسوب می‌شود به طوری که کارشناسان آن را تعهد آمریکا به منطقه آمریکای لاتین می‌دانند.

وی روز یکشنبه به کوکوتا، مرز کلمبیا می‌رود که بسیاری از مهاجران ونزوئلایی در آن به سر می‌برند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین