|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۷
کد خبر: ۲۵۸۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
در حال حاضر ایران جزء کشورهایی است که بالاترین نرخ مالیات بر درآمد را داراست و تجربه ثابت کرده است که با کاهش نرخ مالیات بر درآمد فرار مالیاتی توسط بنگاه‌ها نیز کمتر می‌شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به فعالان اقتصادی مژده داد تا دو هفته آینده نرخ مالیات بر ارزش افزوده بنگاه‌های اقتصادی کم خواهد شد.

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رادیو گفت: مصوبه کاهش و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده که با امضای 100 نفر از نمایندگان در صحن علنی مجلس ارسال شده است تا دو هفته آینده نهایی خواهد شد و این مژده به فعالان داده می شود که 80 درصد از مشکلات طرح قبلی اصلاح شده و از دغدغه تولیدکنندگان کاسته خواهد شد.

وی توضیح داد: قانون مالیات بر ارزش افزوده که در سالهای قبل مدون شده بود، حجم قابل توجهی از درآمدهای مالیاتی را به خود اختصاص می داد و یکی از معضلات حوزه تولید محسوب می‌شد که بر اساس این قانون، مالیات بر ارزش افزوده توسط تولید کننده پرداخت می شد و این درحالی است که این مالیات می بایست توسط مصرف کننده نهایی پرداخت شود.

مالیات بر ارزش افزوده


وی از اقدام دیگر مجلس برای رونق تولید و توسعه اشتغال خبر داد و افزود: با ارائه طرح دو فوریتی مجلس و توافقات به عمل آمده با وزارت اقتصاد، و سازمان مالیاتی کشور نرخ مالیات بر درآمد نیز کاهش خواهد یافت که در چند روز آینده عملیاتی خواهد شد و این کمک بسیاری به توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در حال حاضر ایران جزء کشورهایی است که بالاترین نرخ مالیات بر درآمد را داراست و تجربه ثابت کرده است که با کاهش نرخ مالیات بر درآمد فرار مالیاتی توسط بنگاه‌ها نیز کمتر می‌شود.

وی در ادامه از اصلاح قانون بانک مرکزی نیز خبر داد و افزود: طرح اصلاح قانون بانک مرکزی در صحن مجلس نهایی شده است و این اصلاح می‌تواند زمینه ساز اتفاقات مثبت در حوزه بنگاه‌ها و نیز استقلال این بانک باشد.

وی افزود: این اصلاح موجب می‌شود سازمان جدید نظارتی به وجود آید که متناسب با آخرین استانداردهای بانک های مرکزی در جهان عمل کند.

پور ابراهیمی در پایان در خصوص راهکارهای دستیابی سریع تر به رونق تولید گفت: یکی از مهمترین اقدامات برگزاری جلسات مشترک دولت و مجلس و فعالان اقتصادی است که راهکارهای مناسبی برای تسهیل شرایط تولید تعیین و گره گشای مشکلات این بخش باشند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین