کد خبر: ۲۵۸۱۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
یکی از این اهداف اصلی تقویت ابزارهای اجرا و احیای مشارکت جهانی برای تحقق توسعه پایدار علم، فناوری و نوآوری است که بر عهده کمیته نوآوری و فناوری آن واگذار شده است.
مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با حضور کشورهای عضو با هدف توسعه استارت آپ های فناوری برای توسعه پایدار برگزار می شود.

 علی مرتضی بیرنگ رئیس مرکز تعاملات علمی و فناوری معاونت علمی در نشست خبری هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۱۹) خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی‌هایی که معاونت علمی انجام داده قرار است مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ در خردادماه به مدت ۴ روز برگزار شود.

به گفته وی مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه یک رویداد علمی است که با پیشنهاد معاونت علمی و توسط این معاونت برگزار می‌شود.

در ادامه دکتر سیداحمدرضا علایی طباطبایی دبیر نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه گفت: طبق منشور سازمان ملل متحد، امور و اهداف سازمان ملل توسط ۶ رکن اصلی و صدها زیرمجموعه انجام می‌پذیرد که یکی از این ارکان شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد اکوسوک UNECOSOC است.

وی افزود: اسکاپ برای دگرگون ساختن منطقه آسیا و اقیانوسیه و در راستای توسعه پایدار، اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار را در دستور کار ۷ کمیته قرار داده است.

طباطبایی افزود: یکی از این اهداف اصلی تقویت ابزارهای اجرا و احیای مشارکت جهانی برای تحقق توسعه پایدار علم، فناوری و نوآوری است که بر عهده کمیته نوآوری و فناوری آن واگذار شده است.

دبیر نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه اظهار داشت: بر طبق مصوبه دومین کمیته نوآوری و فناوری اسکاپ که در سال ۲۰۱۸ در بانکوک برگزار شد، برگزاری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه به میزبانی جمهوری اسلامی ایران به تأیید اعضا رسید و با هماهنگی‌های صورت گرفته این رویداد بزرگ همزمان با اینوتکس ۲۰۱۹ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ۷۲ دعوتنامه برای حضور در این مجمع به کشورهای عضو اسکاپ و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر ارسال شده است، گفت: کشورهایی که عضو این مجمع هستند، با ایران همکاری فناورانه دارند و به واسطه حضورشان در این مجمع، می‌توان این همکاری‌ها را توسعه داد.

طباطبایی با اشاره به اینکه اسکاپ شامل ۵۳ کشور عضو در منطقه آسیا و اقیانوسیه است، گفت: ۹ کشور هم اعضای وابسته به آن هستند.

وی با اشاره به رویدادهای مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه اظهار داشت: کلیه وزرای مرتبط علم و فناوری و نوآوری کشورهای عضو با دعوتنامه مشترک معاون علمی و فناوری و دبیرکل اجرایی اسکاپ به این مجمع دعوت شده اند.

به گفته دبیر نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه طی دو روز نمایندگان کشورها به اشتراک و تبادل دانش و تجربیات، بررسی نظام ملی نوآوری کشورها، تجارب موفق و شکست خورده در زمینه سیاستگذاری علم و فناوری، بررسی اکوسیستم استارت آپی کشورهای عضو، خواهند پرداخت.

همچنین در پایان این مجمع از شبکه استارت آپی آسیا و اقیانوسیه که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران و توسط بازیگران اصلی اکوسیستم نوآوری و استارت آپی کشور در حال ایجاد است، رونمایی خواهد شد.

وی با اشاره به تحقیقات ویژه برای حضور شرکت‌های فناور، استارت آپ ها و سرمایه گذاران این کشورها در اینوتکس ۲۰۱۹ گفت: شرکت‌ها می‌توانند از ۲۰ درصد تخفیف برای استقرار در نمایشگاه اینوتکس برخوردار شوند.

وی افزود: در این مجمع ۵ پنل با عنوان «اهمیت و نقش سیاست اتخاذشده توسط دولت برای ارتقای استارت آپ ها»، «خط مشی دولت در حمایت از مشارکت زنان در توسعه فناوری»، «نقش پارک‌ها و مراکز رشد در اکوسیستم نوآوری»، «نقش ابزارهای مالی در توسعه ابزارهای نوآوری» و «نقش ابزارهای سیاسی در توسعه فناوری و نوآوری» ارائه می‌شود.

به گفته علایی طباطبایی ظرفیت کشور در حوزه نوآوری به واسطه این مجمع در معرض نمایش قرار می‌گیرد.

به گزارش مهر، هشتمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ توسط پارک فناوری پردیس از نوزدهم تا بیست و دوم خردادماه ۱۳۹۸ در نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین