کد خبر: ۲۵۶۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۰
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی جریان ها در درون حوزه‌ علمیه وجود دارند منتهی خفه شده و صدایشان در نمی‌آید، اما خط امام و انقلاب را می‌کوبند.
 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی جریان ها در درون حوزه‌ علمیه وجود دارند منتهی خفه شده و صدایشان در نمی‌آید، اما خط امام و انقلاب را می‌کوبند.

حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی نقش حوزه علمیه در گام دوم انقلاب اسلامی در جمع طلاب اهوازی، با بیان اینکه بیانیه رهبر انقلاب کتابی عام برای جامعه است، خاطرنشان کرد: در این بیانیه شاید خطاب خاصی به نام روحانیت و حوزه نوشته نشده اما به یک معنا مخاطب اصلی هستند چرا که اصل آغاز مرحله دوم چهل سالگی انقلاب اسلامی و بیان مفهوم تمدن سازی جدید اسلامی بدون حوزه، اجتهاد و مرجعیت و علما معنا ندارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه انحطاط در ایران با انقلاب اسلامی به پایان رسید، اظهار داشت: ما موفق به تغییر رژیم سیاسی شدیم، اما در سایر امور اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی، انقلاب اسلامی ما از سال ۱۳۵۷ آغاز و موانع ساخت نظام اسلامی در مسیر چنین حرکتی برداشته شد.

رحیم پور ازغدی با بیان اینکه هیچ انقلابی چه دینی و غیر دینی در طول ۴۰ سال اخیر نتوانسته مسیر انقلاب اسلامی را بپیماید، عنوان داشت: انقلاب‌هایی که با شعار ضد استبداد بر سر کار آمدند به مرور زمان به نظام‌های استکباری محلی و منطقه‌ای تبدیل شدند با این حال ما توانستیم حکومت سلطنتی پهلوی را به پایگاه مردمی با پشتوانه دینی تبدیل کنیم. وی تصریح کرد: ما شعار می‌توانیم و باید را به جای نمی‌توانیم و نباید، نشاندیم و بزرگترین انقلاب را به وجود آوردیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جنگ و تحریم‌ها بنا به گفته امام راحل یک لعنت بود، عنوان داشت: آنچه دشمن از طریق تحریم‌ها و جنگ به ملت ایران صدمه زد به واقع لعنت است، اما در عین حال همین تحریم‌ها سبب رشد و پیشرفت کشور شد تا آنجا که امروزه در حوزه‌های تحریم شده جزء ۵ کشور برتر جهان هستیم.

رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه طرفدار جنگ و تحریم نیستیم، افزود: اگر جنگ تحمیلی نبود انسان‌های مقاوم، جانفشان و آماده شهادت تربیت نمی‌شدند، در نتیجه تحریم و جنگ یاد گرفتیم که به خود و قدرت‌های داخلی مان متکی باشیم.

وی ادامه داد: در پیش از انقلاب اسلامی هدف تمدن سوزی بود تا ایران نتواند در آینده قدرتی برای تمدن سازی جدید داشته باشد؛ از این رو حمله به روحانیت و جدایی مردم از روحانیت هدف قرار گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه انگلیس بیشترین ضربه در ایران و عراق را از مراجع تقلید و علما خورده است، تصریح کرد: انگلیس با انتصاب رضاخان در صدد آن بود تا روحانیت حذف، ارتباط مردم با روحانیت قطع، سوگواری و عزاداری‌ها در حسینیه‌ها و مساجد تعطیل، حوزه‌های علمیه تعطیل، روحانیت خلع لباس و شعار باستان گرایی سر داده شود.

رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه هدف از انتصاب رضاخان مبارزه با روحانیت و اسلام بود، گفت: طرفداران هخامنشیان و ساسانیان باید جلوی غرب ایستادگی کنند نه اینکه پیرو مطلق و نوکر باشند، رضاخان با سر دادن شعار ملی گرایی عملا به مخالفت با اسلام پرداخت. وی اضافه کرد: ایرانیان بزرگترین خادمان اسلام و اسلام بیشترین خدمت را به ایرانی‌ها کرده است؛ همچنانکه زبان فارسی جدای از زبان عربی نبوده و استخراج کلمات عربی از زبان فارسی به واقع نابودی زبان فارسی و اسلام ستیزی قلمداد می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه انگلیس در پیش از انقلاب اسلامی اتحاد و وحدت ملی را هدف قرار داده بود، افزود: در جنگ ۸ ساله یک ایرانی پرست و ناسیونالیست حضور نداشت؛ از آغاز تا پایان جنگ همه فریاد یا حسین، کربلا و اسلام سر می‌دادند، وصیت نامه شهدا سرشار از ولایت فقیه، کربلا و حسین (ع) بود که اتفاقا حزب اللهی و بچه مسجدی‌ها اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور تاراج برود حال آنکه میهن پرستان در گذشته چه بسیار از این وطن را به بیگانگان دادند.

رحیم پور ازغدی تصریح کرد: دشمنان امام خمینی (ره) در داخل برخی حوزه‌ها وجود دارند منتهی خفه شده و صدایشان در نمی‌آید، اما خط انقلاب و امام را می‌کوبند، به تربیت طلبه پرداخته تا در ۲۰ یا ۳۰ سال آینده دیگر جرأت ذکر اسم امام راحل، ولایت فقیه و پیام رهبری نداشته باشیم و حتی منشور روحانیت را در دست بگیریم. وی با بیان اینکه روحانیت رسالت انبیا و روحانیان وارثان انبیا هستند، خاطرنشان کرد: انبیا برای تبلیغ رسالتشان آزارهای بسیار دیدند، روحانیت اگر فشاری نبیند و هم و غم دیگران را نخورد وارث انبیا نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید چوب و نه نان مکتب اهل بیت (ع) را خورد، اظهار داشت: حوزه، مرکز عالم است طلاب بدانند که طلبگی در زمان کنونی مهمترین و مؤثرترین کار در مکتب اهل بیت (ع) است./رسا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین