|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۳
کد خبر: ۲۵۵۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴
وی با بیان اینکه افزایش موج «زنان سالمند تنها» در آینده از نکات تکان دهنده مطالعات انجام شده است، اظهار کرد: جامعه ایران رو به سالمندی است‌. اگر امروز با ۸ میلیون سالمند مواجه هستیم، در آینده‌ای نه چندان دور، این رقم بالغ بر ۲۴ میلیون نفر خواهد شد.
 مدیر مرکز خدمات تخصصی طب سالمندی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به راه اندازی کلینیک جامع ارزیابی و پایش سلامت سالمندی و مرکز درمان در منزل سالمندی "امداد" در این واحد جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: انجام ارزیابی‌های جامع سلامت سالمندی و خدمات عمومی و تخصصی پزشکی با اولویت سالمندان و با شعار تحقق سالمند سالم در این مراکز ارائه می‌شود.

مدیر مرکز خدمات تخصصی طب سالمندی "امداد" در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ارائه خدمات تخصصی سلامت در این مرکز، تصریح کرد: اعزام متخصصین طب سالمندی و انجام ارزیابی‌های سلامت سالمندی شامل تغذیه، حافظه، روحیه، تعادل و حرکت، بینایی، شنوایی و خواب با اولویت اقدامات پیشگیرانه برخی از خدمات مرکز است و سالمندان می‌توانند تمام این خدمات را با تعرفه‌های مصوب وزارت بهداشت در این مراکز دریافت کنند.

دکتر محمد بداغ آبادی با بیان اینکه جمعیت سالمندی کشور در حال افزایش است، گفت: پزشک عمومی و تخصصی، اورژانس، دندانپزشک، تغذیه، رادیولوژی، سونوگرافی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، آمبولانس و غیره جزو خدمات مرکز درمان در منزل "امداد" جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی است که متقاضیان ضمن تماس با شماره ۷۲۱۰۳ یا مراجعه به نشانی اینترنتی emdadclinic.com می‌توانند تمام این خدمات را با تعرفه‌های مصوب وزارت بهداشت دریافت کنند.

وی با بیان اینکه افزایش موج «زنان سالمند تنها» در آینده از نکات تکان دهنده مطالعات انجام شده است، اظهار کرد: جامعه ایران رو به سالمندی است‌. اگر امروز با ۸ میلیون سالمند مواجه هستیم، در آینده‌ای نه چندان دور، این رقم بالغ بر ۲۴ میلیون نفر خواهد شد.

به گفته وی، در سال ۲۰۳۰ حدود ۱۴ درصد جمعیت ایران سالمند خواهد شد، به گونه‌ای که در استان‌های شمالی کشور درصد رشد سالمندی به میانگین متوسط درصد جهانی رسیده و این زنگ خطری برای سیاستمداران کشور است.

بداغ آبادی با بیان اینکه فعالیت بدنی مانع بروز معلولیت در سنین سالمندی است، عنوان کرد: فعالیت فیزیکی از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند، بنابراین افراد سالم باید حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش کنند.

این متخصص طب سالمندی با بیان اینکه تا ۳۵ سال آینده جمعیت سالمند کشور ۳ برابرمی شود، اظهار کرد: متأسفانه سالهاست که از پیشگیری و بهداشت غفلت کرده‌ایم و فقط درمان می‌کنیم، در همین راستا مساله اعتیاد و استعمال دخانیات، ایدز، چاقی، اضافه وزن، دیابت و افزایش سالمندی معضلات مهمی هستند که آینده کشور و سلامت ایرانیان را تهدید می‌کند و باید در سیاست گذاری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

بداغ آبادی در خاتمه با تاکید بر اینکه تا ۳۵ سال آینده جمعیت بالای ۶۰ سال کشور سه برابرمی شود، گفت: همچنین حدود ۷۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به آلزایمر هستند که هر سال به این تعداد افزوده می‌شود. بنابراین باید با برنامه ریزی صحیح و تقویت مراکز خدمت رسان به این قشر از جامعه، کشور را برای روبرویی با این شرایط آماده کنیم.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین