|
|
امروز: جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
کد خبر: ۲۵۴۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا یکشنبه اعلام کرد که چنانچه کره شمالی آزمایش جدید موشکی یا راکتی انجام دهد، این مساله باعث ناامیدی و دلسردی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از پیونگ یانگ می شود.
 «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا یکشنبه اعلام کرد که چنانچه کره شمالی آزمایش جدید موشکی یا راکتی انجام دهد، این مساله باعث ناامیدی و دلسردی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از پیونگ یانگ می شود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از فلوریدا، بولتون بدون تائید اخبار منتشر شده در مورد احتمال آزمایش موشکی یا راکتی در کره شمالی، گفت که واشنگتن، پیونگ یانگ را به طور دائمی زیر نظر دارد.

وی یادآور شد که چنانچه «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی پس از وعده به توقف آزمایش های موشکی در اجلاس ویتنام، این روند را دنبال کند، این مساله باعث ناامیدی بسیار زیاد ترامپ می شود.

مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین گفت که کره شمالی از سال 1992 دستکم پنج بار به دست کشیدن از برنامه تسلیحات هسته ای اش وعده داده، اما به نظر می رسد که هرگز این کار را انجام نداده است.

بولتون همچنین از آمادگی ترامپ برای تعامل مجدد با کره شمالی خبر داد و افزود که رئیس جمهوری آمریکا از دیدار سوم با رهبر کره شمالی استقبال می کند، اما هنوز برای این نشست برنامه ریزی نشده است.

وی با اعلام اینکه اطلاعی در مورد برقراری تماس بین آمریکا و کره شمالی پس از نشست هانوی ندارد، گفت که ممکن است کره جنوبی با کره شمالی مذاکراتی کرده باشد.

بولتون همچنین یادآور شد که ترامپ برای توافق با کره شمالی، تحت فشار نیست و خواستار دستیابی به توافقی درست با پیونگ یانگ است.

به گزارش رادیو «ان پی آر» آمریکا، تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره ای از یک تاسیسات مهم در نزدیکی پیونگ یانگ نشان می دهد که کره شمالی احتمالا در حال تدارک یک آزمایش موشکی یا فضایی است.

تصاویر گرفته شده از «سانوم دانگ» یکی از تاسیسات مورد استفاده کره شمالی برای تولید موشک های بالستیک بین قاره ای و راکت های فضایی چند روز قبل از دیدار ترامپ با کیم در هانوی، گرفته شده است.

ان پی آر که به این تصاویر دست یافته، از وجود چند دستگاه خودرو، کامیون و جرثقیل در این مکان در تاریخ 22 فوریه (3 اسفند) خبر داده است.

دومین دیدار ترامپ و رهبر کره شمالی در هانوی، بدون انتشار بیانیه ای مشترک و دستیابی به توافق در زمینه خلع سلاح هسته ای پایان یافت.

به گفته مقام های ارشد آمریکایی، کره ای ها در هفته منتهی به اجلاس هانوی خواستار لغو تحریم های اقتصادی شورای امنیت سازمان ملل شدند که از مارس 2016 علیه پیونگ یانگ به اجرا گذاشته شده است.

چنین ادعا شده که پیونگ یانگ در ازای لغو تحریم ها، پیشنهاد بستن بخشی از مجتمع «یونگ بیون» را که در برگیرنده تاسیسات چندگانه بوده، ارائه داده است. همچنین غرب مدعی است که کره شمالی از تاسیسات دیگری در زمینه غنی سازی اورانیوم برخوردار است.

این در حالی است که «ری یونگ هو» وزیرامورخارجه کره شمالی ادعای آمریکا را رد و اعلام کرد که پیونگ یانگ پیشنهاد برچیدن همه تاسیسات هسته ای اش در منطقه یونگ بیون را در ازای لغو بخشی از تحریم ها ارائه داده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین