کارگردان این فیلم درباره دلایل پرداختن به این موضوع میگوید که این حرکت به حدی تاثیرگذار بوده که در کتاب فارسی دبستان و به جای درس دهقان فداکار، داستان این رفتگر جایگزین شده است!
نوبری ادامه داد: «نارنجی ترین مرد دنیا» داستان این واقعه را روایت نمیکند و ما قصد تعریف و تمجید یا ارزیابی مثبت آن را نداریم؛ بلکه هدف درباره تاثیر این اتفاق روی بچههایی است که در حال حاضر این درس جایگزین را در کتاب فارسی میخوانند. نکته جالب اینکه در مصاحبه با بچهها در برابر دوربین به این نتیجه میرسیم که بیشتر آنها در وضعیت مشابه، کیف را پس نمیدهند!
این فیلمساز درباره روند تولید مستند «نارنجی ترین مرد دنیا» هم خاطر نشان کرد: تصویربرداری این مستند به مدت 12 روز در بجنورد و 15 روز در تهران به طول انجامید. در کنار آن تصاویر فیلم های آرشیوی شهرداری، شورای اسلامی شهر تهران، صدا و سیما و شبکه بین المللی آلمان نیز یک چهارم فیلم را تشکیل میدهند.
وی افزود: زمان این مستند حدود 45 دقیقه است که با پایان تصویربرداری در تهران و بجنورد، تدوین اولیه آن به زودی آغاز میشود.
عوامل تولید مستند «نارنجی ترین مرد دنیا» هم عبارتند از: نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سیدحامد کشانی نوبری/ تحقیق و پژوهش: مهدی خرد/ تدوینگر: حمید نجفی راد/ تصویربردار: سیدحسین طاهری/ صدابردار: سید احسان طاهری/ مدیر تولید: صدیقه حسنی/ تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.
گفتنی است: سیدحامد کشانی نوبری تاکنون 4 فیلم مستند و 1 فیلم داستانی با عناوین «فقط کمی نور»، «بی بی تولدت مبارک»، «به نام خدا» و... را در کارنامه فیلمسازی خود به ثبت رسانده و موفق به دریافت جوایزی از جشنواره های داخلی نظیر جشنواره فیلم فجر شده است.