کد خبر: ۲۵۴۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۵:۰۰
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، روند تحولات جامعه زنان ایران را مثبت و پیشرو خواند و گفت: آمار بازماندگی از تحصیل دختران از ۳۸ درصد طی چهار دهه اخیر به سه درصد رسیده است.
 معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، روند تحولات جامعه زنان ایران را مثبت و پیشرو خواند و گفت: آمار بازماندگی از تحصیل دختران از ۳۸ درصد طی چهار دهه اخیر به سه درصد رسیده است.

به گزارش ایسنا، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با کیت گیلمور - معاون کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در محل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده ملاقات کرد.

معصومه ابتکار در این دیدار به طور مبسوط به حوزه‌های مختلف حضور زنان مانند آموزش عالی و ورزش پرداخت و به بهبود وضعیت بهداشت و سلامت زنان، مادران و کودکان اشاره کرد.

وی بر تدوین و ارایه لوایح قانونی متعدد به نفع زنان تاکید کرد و گفت: روند تحولات جامعه زنان ایران مثبت و پیشرو بوده و زنان ایرانی در هر حوزه‌ای که لازم بوده ورود کرده و موفق بوده‌اند.

ابتکار با انتقاد از تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، ادامه داد: درحالی که تحریم‌ها اثرات منفی اقتصادی بر ایران و حتی در زمینه سلامت و تغذیه، پزشکی، کیفیت زندگی، کشاورزی و محیط زیست می‌گذارد و نقض واضح حقوق بشر است، رویکرد زنان ایرانی تلاش بیشتر در حوزه تولید و کارآفرینی بوده و مرزهای نوینی را در این زمینه ایجاد خواهند کرد.

معاون رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مفهوم عدالت جنسیتی به جای برابری جنسیتی، تاکید کرد: این مفهوم در کشورهای اسلامی مورد استقبال واقع شده است. موضوع خانواده در ایران از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، به همین دلیل این معاونت موضوع مهارت ارتباطی برای توانمندسازی خانواده و گفتگو در آن و گفتگوی بین نسلی را مورد دقت و پیگیری قرار داده است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت زندگی دختران، از همکاری با وزارت آموزش و پرورش برای رفع مشکل دختران بازمانده از تحصیل گفت و تاکید کرد: آمار بازماندگی از تحصیل دختران از ۳۸ درصد طی چهار دهه اخیر به سه درصد رسیده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین از خدمات اورژانس اجتماعی کشور در مقابله عملی با خشونت علیه زنان و کودکان به عنوان تجربه‌ای موفق در ایران یاد کرد.

در این جلسه، کیت گیلمور - معاون کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با اشاره به صحبت‌های معاون رییس جمهور ایران، آن را از منظر چشم‌انداز منطقه‌ای خوب و افتخارآمیز عنوان کرد و گفت: صحبت‌های دکتر ابتکار مبنی بر همراه نبودن جامعه بین‌المللی در توجه به پیشرفت‌های ایران را درک می‌کنیم.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه در ایران شاهد تغییرات مهمی بوده‌ایم، افزود: ما به دنبال روابط سالم و جدیدی با ایران و معاونت امور زنان و خانواده هستیم.

ویل پارکس - نماینده یونیسف نیز در این جلسه نسبت به تحریم‌های علمی تحمیل شده بر ایران ابراز تاسف کرد و گفت: تحریم‌های علمی غیرمنصفانه به ایران تحمیل شده، در صورتی که علم و سیاست باید از هم جدا باشند.

وی با استقبال از تبادل تجربیات، توجه به گفتگو در خانواده و تحمل یکدیگر برای داشتن رابطه بهتر در خانواده را از چالش‌های مطرح در بسیاری از کشورهای جهان دانست و گفت: داشتن مهارت شنیدن و اختصاص دادن وقت به یکدیگر با وجود فناوری‌های جدید اهمیت بیشتری یافته و تقویت مهارت ارتباطی بسیار مهم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده، در این دیدار لیلا فلاحتی - مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده و فروزنده ودیعتی - مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت امورخارجه حضور داشتند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین