|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶
کد خبر: ۲۵۴۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
اساساً مراکز آموزش عالی در بخش‌های دولتی و غیر دولتی مورد ارزیابی و نظارت دقیق و جدی وزارت علوم قرار می‌گیرند. به همین جهت تعداد قابل توجهی از این مراکز با تکیه بر مصوبه شورای عالی اداری در سال جاری جمع شدند چرا که تکلیفی برای آنها تعریف نشده بود که بخواهند دوره‌های مقطع دار را ارائه دهند.
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر این که تمامی زیرنظام‌های آموزش عالی زیر تیغ نظارتی این وزارت خانه قرار دارند، گفت: به ۷۲ مرکز سطح ۵ و بی کیفیت غیرانتفاعی اولتیماتوم دادیم که اگر کیفیت خود را ارتقاء ندهند با اقدام وزارت علوم مواجه خواهند شد.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب گزارشی از مراکز منحل شده آموزش عالی در سال ۹۷ ارائه داد و گفت: اساساً مراکز آموزش عالی در بخش‌های دولتی و غیر دولتی مورد ارزیابی و نظارت دقیق و جدی وزارت علوم قرار می‌گیرند. به همین جهت تعداد قابل توجهی از این مراکز با تکیه بر مصوبه شورای عالی اداری در سال جاری جمع شدند چرا که تکلیفی برای آنها تعریف نشده بود که بخواهند دوره‌های مقطع دار را ارائه دهند.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد مراکز آموزش عالی که بر اساس مصوبه شورای عالی اداری، تعطیل شدند در حوزه علمی کاربردی بالغ بر ۳۰۰ واحد است. اما در مراکز غیرانتفاعی نیز مجوز تعدادی از این مراکز لغو شد و این مراکز منحل شدند و یا اینکه ظرفیت پذیرش در این مراکز صفر شده است.

دکتر شریعتی نیاسر خاطر نشان کرد: به ۷۲ مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی که در سطح ۵ قرار دارند، هشدار داده شده است که تا یک بازه زمانی شرایط خود را اصلاح کنند که طبعاً اگر اصلاح شد به فعالیت خود ادامه خواهند داد و اگر اصلاح نشوند یقیناً با اقدامات وزارت علوم مواجه خواهند شد. ضمن اینکه سایر زیر نظام‌ها نظیر دانشگاه‌های پیام نور، آزاد و غیره به طور جدی زیر تیغ نظارتی وزارت علوم قرار دارند و این مراکز باید به بحث‌های کیفی توجه کنند چرا که روزگار رشد کمی به پایان رسید و در شرایط فعلی باید به مسائل کیفی توجه داشته باشند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین