کد خبر: ۲۵۳۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸
معاون پارلمانی رییس جمهوری توضیح داد: در جریان مذاکرات راجع به برجام شنیدید که مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده که مسئولیت آن با آقای دکتر ظریف بود با چه الفاظی اظهار نظر کردند بنابراین وزیر امور خارجه سرمایه ملی برای کشور ما محسوب می شود.
معاون امور مجلس رییس جمهوری گفت: ظریف در عرصه‌های دفاع از مصالح و منافع کشور و در صحنه‌های بین‌المللی و جبهه دیپلماسی گام های بسیار بلندی برداشته و صد درصد مورد اعتماد آقای رییس جمهوری است.

«حسینعلی امیری» روز چهارشنبه و پس از پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره ابراز خوشحالی برخی چهره های داخلی به موازات خوشحالی نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از انتشار خبر استعفای ظریف گفت: آقای دکتر ظریف انسانی مومن، دیپلماتی توانا، صد درصد مورد اعتماد آقای رییس جمهوری است.

معاون پارلمانی رییس جمهوری توضیح داد: در جریان مذاکرات راجع به برجام شنیدید که مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده که مسئولیت آن با آقای دکتر ظریف بود با چه الفاظی اظهار نظر کردند بنابراین وزیر امور خارجه سرمایه ملی برای کشور ما محسوب می شود.

امیری با بیان این که ظریف در عرصه‌های دفاع از مصالح و منافع کشور و در صحنه‌های بین‌المللی و جبهه دیپلماسی گام های بسیار بلندی برداشته است، تاکید کرد:باید در اظهار نظرهای خود بسیار دقت کنیم تا موجبات خوشحالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین هیات حاکمه آمریکا را فراهم نکنیم.

وی همچنین درباره لایحه جامع انتخابات، اظهار داشت: با تقدیم این لایحه، طرح نمایندگان محترم مجلس در خصوص استانی شدن انتخابات در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
امیری اضافه کرد: دولت با استانی شدن انتخابات موافق است و به همین خاطر بر اساس تدبیر هیات رئیسه مجلس قرار شد مجلس لایحه جامع انتخابات را توامان با طرح نمایندگان محترم مبنی بر استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد رسیدگی قرار دهد.

معاون امور مجلس رییس جمهوری همچنین درباره لایحه بودجه سال 98 در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مجلس در حال رسیدگی به این لایحه است و دستور کار دیگری ندارد، پس از اینکه مجلس شورای اسلامی از رسیدگی به لایحه بودجه فراغت حاصل کرد، لایحه انتخابات و طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت توامان در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

امیری افزایش زمان رسیدگی به صلاحیت ها، توجه به احزاب، در نظر گرفتن امتیازات برای بانوان، مشخص شدن مرز بین اجرا و نظارت، ایجاد وحدت رویه در برگزاری انتخابات مختلف قانونی در کشور را از مهمترین تغییرات در لایحه انتخابات عنوان کرد.

وی ادامه داد: دولت در این لایحه عمدتاً بر حفظ حقوق نامزدها و آسیب‌شناسی انتخابات در سال‌های گذشته تاکید داشته است. زیرا این قانون گاهی گلایه هایی را به دنبال داشت و باعث ایجاد شقاق در کشور می‌شد و تدابیری در این لایحه اتخاذ شده تا شاهد چنین وضعیتی نباشیم.
معاون امور مجلس رییس جمهوری با بیان اینکه تلاش دولت بر این است که این لایحه به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی برسد،اضافه کرد: پیش بینی من این است که اگر مجلس شورای اسلامی این لایحه را پس از لایحه بودجه در دستور کار صحن علنی قرار بدهد، به انتخابات سال آینده مجلس خواهد رسید.

به گزارش ایرنا امروز همچنین از امیری سوال شد برخی نمایندگان تعدادی از وزرای دولت از جمله وزیر امور خارجه و وزیر نفت را تهدید می‌کنند که در لیست وزرایی هستند که باید بروند، آیا شما در این زمینه مذاکراتی دارید؟ وی پاسخ داد: در کشور ما دموکراسی وجود دارد و نمایندگان ما حق سوال و اظهار نظر و استیضاح دارند. دولت هم این حق نمایندگان را به موجب قانون اساسی و قوانین عادی به رسمیت می‌شناسد.

معاون پارلمانی رییس جمهوری ادامه داد: این موضع کل مجلس شورای اسلامی نیست. ما در برآیندی که نمایندگان محترم نسبت به طرحها، لوایح و به ویژه وظایف نظارتی خود دارند از تعاملات خود با نمایندگان محترم راضی هستیم.

امیری با اشاره به جایگاه نظارتی مجلس اظهارداشت: گاهی برای برخی از نمایندگان ابهام، یا سوالی پیش می آید که وزرا در کمیسیون‌ها و صحن مجلس حضور می یابند و با توضیحات ارائه شده نمایندگان را قانع می‌کنند. خاصیت مجلس علاوه بر قانونگذاری، نظارت هم هست.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین