شاهدان عینی اعلام کردند که این جوان تونسی قبل از انتقال به اداره پلیس با جوان دیگری درگیر شده بود و هر دوی آنها توسط نیروهای امنیتی به اداره پلیس منتقل شدند و درگیریها آنجا هم ادامه یافت که به مرگ این جوان تونسی ختم شد.
بنا بر گزارش سایت شبکه خبری اسکای نیوز عربی، تاکنون مشخص نشده که این جوان در اداره پلیس فوت شده است یا خارج از آن.
اعتراضات میان نیروهای پلیس و شهروندان تونسی روز جمعه در شهرک "براکه" در حدود ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی تونس آغاز شد.
این اعتراضات به مسقط واقع در منطقه "العوامریه" از توابع ایالت "القیروان" در مرکز تونس کشیده شد.
رسانههای محلی اعلام کردند که معترضان مسیرهای اصلی را بسته بودند و نیروهای امنیتی با استفاده از گاز اشکآور آنها را متفرق کردند.
وزارت کشور تونس در بیانیهای اعلام کرد که به این جوان تونسی حملات عصبی و روانی دست داده بود و زمانی که به اداره پلیس رسید به کما رفت و جان خود را از دست داد.
آزادی گروگانهای تونسی در لیبی
از سوی دیگر، وزارت خارجه تونس از مقامات لیبیایی به خاطر تلاشهایشان در راستای آزادی گروگانهای تونسی که در شهر "الزاویه" ربوده شده بودند، تشکر و قدردانی کرد.
وزارت خارجه تونس از آزادی ۱۴ کارگر تونسی که پنجشنبه گذشته از سوی نیروهای شورشی در شهر "الزاویه" ربوده شده بودند، خبر داد.
در همین راستا، خمیس الجهیناوی، وزیر خارجه تونس در بیانیهای نسبت به آزادی شهروندان تونسی ابراز خرسندی کرد و از مقامات لیبیایی و دولت توافق ملی لیبی که اهتمام ویژهای به این حادثه داشته و متعهد شده بودند که تمامی تلاشهای لازم را در خصوص تأمین سلامت جان آنها و آزادیشان انجام دهند، تشکر و قدردانی کرد.
دستگیری شهروندان تونسی در لیبی توسط گروههای مسلح در موارد مشابه، ادامه دارد؛ در سال ۲۰۱۵ میلادی دو فرد مسلح به کنسولگری تونس در طرابلس یورش بردند و تعدادی از کارمندان آن را بازداشت کردند.
این رخداد منجر شد مقامات تونسی پس از آزادی کارمندانش تصمیم به بستن کنسولگری بگیرند و این کشور در سال ۲۰۱۸ میلادی مجدداً کنسولگری را باز کرد.