«دیوید بورک هالتر»، رئیس جمهور سوئیس گفت: نسلی که از ابتلا به ایدز دور باشند هدف ماست و وظیفه داریم این امر را محقق کنیم. ضرورت دارد کشورها برای رسیدن به این هدف مشترک متحد شوند و با نیروی ایمان با یکدیگر فعالیت کنند.
این طرح از تمامی کشورها به خصوص ملتهایی که بیشترین میزان ابتلا به ایدز را دارند خواسته تا روشهای درمانی و خدمات پیشگیریکننده از این بیماری را در اختیار افرادی از جامعه قرار دهند که بیشتر در معرض ابتلا به این آلودگی هستند. چنین رویکردی میتواند به میزان قابل توجهی از تعداد مبتلایان به ویروس HIV و مرگ و میرهای ناشی از ایدز بکاهد.
«جان درامانی ماهاما»، رئیس جمهوری غنا نیز اظهار کرد: پایان بخشیدن به شیوع ایدز باید بخشی از دستورالعملها پس از سال 2015 باشد. این بیماری با سرعتی شایع شده که هیچ کس تصور نمیکند پایانپذیر باشد اما با پیشرفتهای موجود این امر امکانپذیر است.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی سازمان ملل، موفقیت طرح «سیر سریع» به تلاش کشورها بستگی دارد تا برای تحقق آن سرمایهگذاری کنند و سرعت دسترسی افراد به خدمات درمانی را افزایش دهند. همچنین بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل گفت: از تمامی کشورها، بخشهای خصوصی و جامعه مدنی درخواست میکنم تا فرصت پیش آمده برای اتمام شیوع ایدز را تا سال 2030 میلادی ارج نهند و دستیابی به این هدف مستلزم ابتکار، رهبری و مسئولیتهای مشترک است تا تضمین شود تمامی افراد در این طرح گنجانده شدهاند.