|
|
امروز: پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
کد خبر: ۲۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران که از 10 روز پیش در نیویورک آغاز شده بود جمعه شب به وقت نیویورک (6 صبح به وقت تهران) در حالی که اختلافات دو طرف هنوز به قوت خود باقی است پایان یافت.
 هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 صبح روز شنبه به وقت تهران پایان یافت.

 هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران که از 10 روز پیش در نیویورک آغاز شده بود جمعه شب به وقت نیویورک (6 صبح به وقت تهران) در حالی که اختلافات دو طرف هنوز به قوت خود باقی است پایان یافت.

این مذاکرات جمعه شب با دیدار سه جانبه ظریف اشتون و کری برای دومین‌بار در دو روز گذشته ادامه یافت. اما بعد از دو ساعت رایزنی دو طرف نتوانستند به نقطه نظر مشترک برای رفع اختلاف نظرها برسند.

هنوز زمان مذاکرات بعدی مشخص نشده است.

بر اساس اعلام تیم مذاکراتی ایران، "مذاکرات سه جانبه ظریف با اشتون و کری در فضایی کاملا جدی و صریح صورت گرفته و ابعاد مختلف فنی، سیاسی و حقوقی برنامه هسته‌ای کشورمان و نیز تحریم‌ها را در بر گرفت.

این مذاکرات در مجموع مفید و سازنده بوده اگرچه منجر به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در موضوعات مورد اختلاف نشد. با عنایت به مجموعه شرایط و بحث‌های فنی فشرده‌ای که تاکنون صورت گرفته است، دو طرف تصمیم گرفتند مشورت‌ها در آینده نزدیک از سر گرفته شود.

در پایان این مذاکرات موضوع نگرانی کشورمان از وضعیت ایرانیان دستگیر شده یا تحت تعقیب توسط دولت آمریکا و ضرورت آزادی فوری آنان به صورت دوجانبه به طرف آمریکایی منتقل شد.

غیر از موضوع ایرانیان که به دلایل انسانی با طرف آمریکایی مطرح شد، جمهوری اسلامی ایران در هیچ موضوع دیگری از جمله موضوع افراط‌گرایی و تهدیدات داعش با دولت آمریکا مذاکره نمی‌کند."

هم‌چنین قرار است معاونان وزیر خارجه ایران و 1+5 با محوریت مرور مذاکرات هسته‌ای با یکدیگر دیدار کنند.

در همین چارچوب پس از مذاکرات سه جانبه یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود در جمع خبرنگاران با بیان این که دیدارهای سه جانبه به طور فشرده انجام شد، اعلام کرد اختلافات جدی داریم. همه باید تصمیم دشوار بگیرند.

او ادامه داد: نشست کارشناسی در ادامه برگزار نخواهد شد و با سایر کشورها درباره ادامه مذاکرات گفت‌وگو می‌کنیم.

این مقام آمریکایی گفت که اگر ایران به توافق برسد وارد بازار جهانی خواهد شد.

وی با بیان این که "با ایران درباره داعش همکاری نمی‌کنیم" افزود: داعش موضوعی جدای از مذاکرات است

هنوز هیچ یک از مقامات کشورمان و مقامات اتحادیه اروپا به طور رسمی درباره پایان مذاکرات اظهارنظری نداشته‌اند.

قرار است ظریف به همراه دکتر حسن روحانی نیویورک را ترک کند.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۲
مسعود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۵
0
1
من يه پيشنهاد دارم در مورد هسته اي اگه مردم مي پسندن لايك بدن
به نظر من ما بيايم و از غربي ها بخوايم كه در خاك يه كشور ثالث حالا در روسيه يا يكي از كشور هاي نزديك درياي خزر
زميني رو به ما بفرشوند و مثل الاسكا امريكا خاك ايران باشه
بعد از اون ما تاسيساتمون رو به اونجا منتقل كنيم يعني فقط تاسيسات غني سازي و راكتور اب سنگين كه مورد مناقشه غربه و ازشون بخوايم كه ما سانتربفوژ ها رو بيش تر مي كنيم و تا غناي 90 درصد هم با نظارت اژانس در اين مراكز غني سازي مي كنيم و حتي يك بانك جهاني سوخت با مشاركت كشور هاي صاحب فناوري در اين سايت ايجاد كنيم اون ها هم قبول مي كنن چون از پيشنهاد هاشون بوده كه تا اين مرحله در خاك كشور ثالث و بقيه مراحل در ايران به صفحات سوخت تبديل بشه
در عوض از اون ها بخوايم كه همه تحريم ها لغو بشه ايران حق خريد ارانيوم خام رو داشته باشه و بتونه سوخت توليدي خودشو به فروش برسونه و هم چنين حق تحقيق و توسعه هم به ايران داده بشه
دقيقا در زمان جنگ جهاني دوم كه به الماني ها اجازه توليد سلاح نمي دادند الماني ها هم تسليحات سنگين خودشونو با همين فرمول در مناطق نزديك به كشورشون و مشاركتي توليد مي كردند
به نظر من در اين صورت هم ما از يه برنامه نمايشي به يه برنامه صنعتي و واقعي مي رسيم هم تحريما لغو ميشه هم بهانه از دست دشمن گرفته مي شه هم چهره ايران در جهان بهتر ميشه و هم ايران به عنوان كشور صاحب فناوري در دنيا شناخته ميشه چه اشكالي داره كشور هاي ديگه بيان يه بانك سوخت جهاني با محوريت ايران تشكيل بشه مثل سازمان ناسا امريكا
ما هم يك سازمان جهاني هسته اي با محوريت ايران ايجاد كنيم
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۱
0
0
حالت خوبه !!!
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین