|
|
امروز: پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
کد خبر: ۲۵۱۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
شرکت پشتیبانی امور دام از همه پتانسیل‌های کشور و همه شیوه‌ها ممکن از جمله زمینی، دریایی و هوایی برای واردات دام زنده استفاده می‌کند و در این راستا تا تأمین نیاز بازار داخلی و تعادل در قیمت‌ها واردات را ادامه خواهد داد.
 مدیرکل تامین دام و فرآوری محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام، اعلام کرد که برنامه واردات و عرضه گوشت قرمز و دام زنده تا شکستن قیمت‌ها ادامه‌ دارد و این شرکت تنها مباشر مصوبات دولتی بوده و متخلفان را به دستگاه‌های نظارتی برای برخورد معرفی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛محمد جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شرکت پشتیبانی امور دام از همه پتانسیل‌های کشور و همه شیوه‌ها ممکن از جمله زمینی، دریایی و هوایی برای واردات دام زنده استفاده می‌کند و در این راستا تا تأمین نیاز بازار داخلی و تعادل در قیمت‌ها واردات را ادامه خواهد داد.

وی در ادامه اظهاراتش با بیان این که واردات گوشت منجمد گوساله عمدتاً از برزیل و واردات لاشه گوسفندی عمدتاً از کشورهای سی آی اف صورت می‌گیرد، در این رابطه اضافه کرد: ورود دام زنده به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده تا بتوانیم روزانه تا شش هزار رأس کشتار داشته باشیم که به حدود ۱۲۰ تن می‌رسد و این به غیر از واردات لاشه تازه گوشت گوسفندی است که به صورت میانگین ۱۲۰ تن در روز می‌رسد.

مدیر کل تأمین دام و فرآوری محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام، با اشاره به این که آمار واردات مذکور به غیر از واردات گوشت قرمز منجمد بوده است، در ادامه خاطرنشان کرد: تخلفات صورت گرفته در حوزه واردات گوشت قرمز از جمله احتکار، اختلافات آماری وارد کنندگان و گران فروشی ارتباطی به شرکت پشتیبانی امور دام ندارد و این شرکت تنها مباشر مصوبات ابلاغی ستاد تنظیم بازار است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان کرد: بر اساس مصوبه ابلاغیه ستاد تنظیم بازار هر شرکتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام به واردات گوشت قرمز و محصولات پروتئینی کند باید محصول پروتئینی خود را تحویل شرکت پشتیبانی امور دام دهد تا این شرکت آن را بر اساس مصوبات موجود و با نرخ معین عرضه کند.

مدیر کل تأمین دام و فرآوری محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار کرد: تخلفاتی که بعضاً شاهد آن هستیم، مربوط به اختلاف اعلام آماری و تناژ برخی شرکت‌های وارد کننده دارد که شرکت پشتیبانی امور دام بر اساس محاسبات صورت گرفته این اختلافات آماری را برای نظارت و برخورد به دستگاه‌های متولی معرفی می‌کند.

وی در ادامه، یادآور شد: هنگامی که یک شرکت اقدام به واردات گوشت قرمز می‌کند، از زمانی که وارد سردخانه‌های کشور می‌شود میزان و تناژ آن به شرکت پشتیبانی امور دام اعلام شده و با معرفی شرکت پشتیبانی امور دام موظف می‌شوند تا آن محموله را به مباشران ستاد تنظیم بازار در استان‌های مختلف تحویل دهند، اما اگر این اقدام صورت نگیرد و یا این که اختلاف آماری در این میان وجود داشته باشد شرکت پشتیبانی امور دام آن را به دستگاه‌های نظارتی برای بررسی و برخورد معرفی می‌کند و این به معنای آن است که این شرکت تنها مباشر مصوبات ابلاغی بوده و نظارت و برخورد وظیفه ما نیست.

جعفری در پایان ابراز امیدواری کرد که با واردات صورت گرفته و تمهیدات اندیشیده شده قیمت گوشت قرمز به زودی شکسته شود و مردم به زودی بتوانند نسبت به تأمین نیاز خود در این زمینه اقدام کنند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین