|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
کد خبر: ۲۵۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر ارشاد با اشاره به عملکرد صداوسیما گفت که محتویات و تولیدات این رسانه باید آنقدر جذاب باشد که مردم را از ماهواره بی‌نیاز کند.
حسین نوش‌آبادی عنوان کرد: راز پیروزی صداوسیما این است که بتواند پوشش خوبی به همه خواسته‌های مشروع و نیازهای مباح مردم بدهد.

او با بیان اینکه زحمات ضرغامی و همکارانش در رسانه ملی قابل تقدیر است، گفت: در این سال‌ها شبکه‌های مختلفی راه‌اندازی شد و هر فرد با هر سلیقه و نگاهی می‌تواند با توجه به تنوع شبکه‌ها از محتوای تولید شده رسانه ملی استفاده کند اما ما احساس می‌کنیم که صدا و سیما همیشه باید یک گام جلوتر باشد یعنی خودش را به مسائل خاص محصور نکند و حاشیه‌سازی‌هایش بیشتر از توجه به متن نباشد.

نوش آبادی ادامه داد: تلاش ما باید این باشد که صدا و سیما را از نگاه های فردی و سلیقه‌های خاص دور کنیم. به هر حال رسانه ملی باید رسانه ملی باشد و برای مردم باشد. و باید بتواند زبان همه مردم با رنگ و نژاد و گویش و سنت های مختلف باشد.

معاون پارلمانی وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: رسانه ملی را باید در اختیار همه کسانی قرار دهیم که می‌خواهند برای اعتلای کشور حرفی بزنند؛ البته منظور ما مخالفان یا کسانی نیستند که حضور یا صحبت‌شان تبلیغ علیه نظام است بلکه کسانی است که برای کشور دلسوزی می‌کنند و می‌خواهند خدمت کنند اما امکان اینکه از رسانه استفاده کنند به خوبی فراهم نیست.

او تاکید کرد: صدا و سیما باید وظیفه خود را در این ببیند که به تعبیر حضرت امام (ره) به عنوان یک دانشگاه هم در وحدت و هم در انسجام ملی نقش ایفا کند. لازمه وحدت نیز این است که به همه دستگاه‌ها و سلیقه‌ها احترام بگذاریم. در این راستا باید نگاه‌های سیاسی را از رسانه ملی کمتر کنیم؛ البته این نگاه سیاسی خیلی کم است. ولی همان مقدار کم هم ممکن است باعث گله‌مندی و دلخوری عده‌ای شود.

نوش آبادی افزود: صداوسیما در یکی - دو دهه اخیر حرکت موفقی داشته است و توانسته خود را به لحاظ کمی پیش ببرد و آرزوهایی که شاید خیلی ها فکر می‌کردند دست نیافتنی است را محقق کند. در گذشته خیلی چیزها آرزو بود مثلا اینکه آیا هر استان می‌تواند یک شبکه داشته باشد و آیا ما می‌توانیم 30 شبکه ملی را روی آنتن ببریم. الان بسیاری از این آرزوها به تحقق رسیده و کار بزرگی انجام شده است؛ البته به همین میزان هم باید ملاحظاتی صورت گیرد و خودمان را در یک حوزه سیاسی و سلیقه فردی یا سیاسی محصور نکنیم تا برخی مردم به جای اینکه از اخبار و اطلاعات رسانه ملی استفاده کنند از رسانه‌های دیگر استفاده کنند.

او گفت: اگر بخواهیم در مقابل ماهواره بایستیم باید صدا و سیما را تقویت کنیم یعنی محتوا و تولیداتش باید آن قدر جذاب باشد که مردم را از ماهواره بی نیاز کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین