|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
کد خبر: ۲۴۹۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵
دانشمندان چینی برای نخستین بار از یک کشتی خودران با قابلیت زیر دریایی شدن، یک موشک رصد آب وهوا را به فضا فرستادند. این ابزار برای انجام تحقیقات آب وهوایی به آسمان فرستاده شده است.
 محققان چینی برای نخستین بار از روی یک کشتی خودران (با قابلیت زیردریایی شدن) یک موشک مخصوص برای تحقیقات آب وهوایی به آسمان پرتاب کردند.

به نقل از دیلی میل، دانشمندان چینی برای نخستین بار از یک کشتی خودران با قابلیت زیر دریایی شدن، یک موشک رصد آب وهوا را به فضا فرستادند. این ابزار برای انجام تحقیقات آب وهوایی به آسمان فرستاده شده است.

موشک به کار رفته در این ماموریت مخصوص است و Rocketsonde نام دارد که ابزارهایی برای مشاهدات آب و هوایی را به آسمان می برد. این ابزارها می توانند به ارتفاعی بالاتر از ارتفاع  بالن های هواشناسی بروند اما از آنجا که برای ارسال آنها به فضا، به مقر پرتاب نیاز است، از خشکی به آسمان ارسال می شوند.

این ابزار می تواند تا ارتفاع ۸ هزار متری زمین بالا برود و شرایط سخت دریایی را نیز تحمل کند.

به گفته محققان Institute of Atmospheric Physics در آکادمی علوم چین، این کشتی خودران برای پرتاب Rocketsonde ساخته شده است.

در حال حاضر بیشترین اندازه گیری های جوی با کمک ابزار جوی به نام radiosonde انجام می شود که به وسیله بالن های هواشناسی به آسمان می رود.  

به هرحال محققان معتقدند با کمک این روش جدید جمع آوری اطلاعات در محیط های دریایی به شدت ارتقا می یابد.

یک پهپاد کشتی با قابلیت زیردریایی شدن، پلتفرمی ایده آل برای رصد جوی محیط های دریایی است.


منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین