|
|
امروز: شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
کد خبر: ۲۴۹۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۱
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: جمعیت هلال‌احمر در سیلاب اخیر در قالب ۳۸ تیم عملیاتی به بیش از هزار و ۴۰۳ نفر امدادرسانی کرده است.
 مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: جمعیت هلال‌احمر در سیلاب اخیر در قالب ۳۸ تیم عملیاتی به بیش از هزار و ۴۰۳ نفر امدادرسانی کرده است.

به گزارش تسنیم، صارم رضایی امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران اظهار داشت: بارش‌های شدید اخیر، خسارت‌های زیادی را در شهرستان‌های دلفان، پلدختر، سلسله و خرم‌آباد به بار آورد و 68 روستا آسیب جدی دیدند.

وی افزود: با توجه به هشدارهای هواشناسی، جمعیت هلال‌احمر اقداماتی را انجام داده از جمله اینکه به بیش از هزار و 403 نفر امدادرسانی کرده و به توزیع اقلامی نظیر چادر امدادی، کلمن آب، پتو، مواد غذایی و اقلام زیستی پرداخته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان عنوان کرد: تعداد 157 نفر از پرسنل هلال‌احمر لرستان در قالب 38 تیم عملیاتی به‌طور شبانه‌روزی در محل حادثه حضور داشته و امدادرسانی کردند.

وی با اشاره به فرسوده بودن امکانات و تجهیزات امدادرسانی در لرستان، بیان کرد: بسیاری از امکانات ما نیاز به تعویض و ترمیم دارند، جمعیت هلال‌احمر 16 دستگاه موتورپمپ و لجن‌کش داشت که این تعداد کافی نبود.

رضایی بابیان اینکه تخریب پل‌ها سبب تأخیر در امدادرسانی‌ها شد، خاطرنشان کرد: بازسازی این پل‌ها باید در اولویت قرار گیرد تا بتوان خدمات‌رسانی کرد.

وی بابیان اینکه بسیاری از وسایل خانگی مردم تخریب‌شده است، گفت: به‌ شدت به حضور تیم‌های جست‌و‌جو و نجات احتیاج داشتیم و مجبور شدیم با چنگک‌های بولدوزر و لودر افراد را نجات دهیم و این سبب شد که کار با کندی صورت گیرد.

تجهیزات لازم برای امدادرسانی در لرستان وجود ندارد

شهردار خرم‌آباد گفت: تجهیزات کافی برای امدادرسانی در لرستان وجود ندارد که در این زمینه باید تأمین اعتبارات لازم انجام شود.

 وحید رشیدی امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان اظهار داشت: ما در هفتم، هشتم و نهم بهمن بارندگی‌های کم‌نظیری در خرم‌آباد داشتیم که گرمای هوا و ذوب شدن برف‌ها را نیز باید به این میزان بارش اضافه کنیم و نتیجه آن سیلابی بود که خسارت به بار آورد.

وی بابیان اینکه طغیان رودخانه عامل اصلی مشکلاتی است که در شهر خرم‌آباد ایجادشده است، افزود: قبل از این بارش‌ها بر اساس هشدارهای هواشناسی، ستاد حوادث تشکیل جلسه داد و همه نیروها در آماده‌باش بودند.

شهردار خرم‌آباد عنوان کرد: به دلیل حجم بالای سیلاب مشکلات زیادی ایجاد شد که جا دارد از دستگاه‌های خدمات رسان که هماهنگی لازم را در این حادثه داشتند تشکر کنیم.

وی تصریح کرد: اقدامات پس از بارش به دلیل نداشتن تجهیزات نه‌تنها در خرم‌آباد بلکه در تمام استان محدودشده بود، ما از کمترین تجهیزاتی که برای جلوگیری از آب‌گرفتگی نیاز است را استفاده کردیم بنابراین تقاضا داریم که امکانات لازم را در اختیار ما قرار دهند تا بحران‌های اجتماعی و روانی که پس‌ازاین حوادث، برای مردم ایجاد می‌شود را کنترل کنیم.

رشیدی با بیان اینکه کنترل آب‌های سطحی باید در بالادست انجام شود گفت: عملیات آبخیزداری مدت‌هاست که به دلیل نبود اعتبارات تعطیل‌شده است، ساماندهی رودخانه تصویب‌شده اما وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های مرتبط باید اقدامات اجرایی را نیز لحاظ کنند.

وی با اشاره به اینکه در تأمین اعتبارات باید لرستان را به‌صورت ویژه دیده شود بیان کرد: ما مردم قانعی در استان داریم که معمولاً وضعیت مالی مناسبی ندارند و در این سیلاب‌ها حاصل 40 ساله زندگی آن‌ها به باد رفته است و نیاز به حمایت ویژه دارند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین