|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۲۴۹۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۱
قفل بازی باز شد اما نه آن طور که ما می‌خواستیم.سخت کوش‌های ژاپنی بودند که گل زدند.دقیقه ۵۵. یک گل عجیب. یک خطای پشت ۱۸، بازیکنانی که بازی را ول کرده بودند تا اعتراض کنند. داوری که آوانتاژ داد و دروازه ای که توسطاوساکا باز شد.

تیم ملی فوتبال ایران با شکست 3 بر صفر مقابل ژاپن، به فینال لیگ قهرمانان آسیا نرسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ قرار بود رویا بسازند. این بزرگترین سد بود سدی ۴۳ ساله. چهره‌های‌شان نشانی از ترس نداشت مصمم بودند برای تاریخ سازی.

نه فقط آن یازده‌تای ترکیب اصلی که روی سکوها هم وضعیت همین طور بود.

سوت بازی که زده شد صدای بوق بود.صدای طبل و تشویق‌های ایسلندی. ایران چی کارش می‌کنه‌هایی که قطع نمی‌شدنپ. اسم ورزشگاه اگرچه هذا بن زاید بود اما همان آزادی خودمان بود فقط کمی خانوادگی‌تر. اینجا صندلی بغلی‌ات حتما برادر پدر، اصغر یا اکبر ننشسته بود.

خواهرها، مادرها و فرزندها ، همه کنار هم و با تمام وجود داشتند تیم‌ملی‌را تشویق می‌کردند.

بازی که شروع شد ، بر طبق پیش بینی ایران عقبتر نشسته بود. باز حمله اول برای رقیب بود. این بار البته تک حمله هم نبود. توپی که یکبار با دخالت و تکل به موقع کنعانی زادگان به اوت رفت، ضربه سری که مهاجم   ژاپنی بالای دروازه انداخت و توپی که دوآن قصد داشت با جا خالی وارد گل بیرانوند کند اما ایران خوش شانس تر از او بود.

این اما معنایش بی شانس بودن ایران نبود که بی شک مهمترین صحنه بازی را در نیمه اول سردار رقم زد. دریبل‌های ویرانگرش و توپی که گلر ژاپن معجزه‌آسا با نوک پا به کرنر فرستاد.

یکبار سردار اعتقاد به پنالتی داشت و داور نداشت و یکبار هم خود دفاع ژاپن داشت کار بازی را زیر فشار تشویق‌های روی سکوها یکسره می‌کرد.

بازی اما همان طور که سوبیت خاطر ستاره پیشین تیم‌ملی امارات گفته بود، زیباترین و پیچیده‌ترین تقابل جام بود.هماوردی سخت که همه در انتظار گل اولش بودند.

بوسه امیری به هر توپ برای پرتاب اوت‌های دستی و پرتاب‌هایی که به قول مهدی مهدوی کیا همچنان باید تیزتر ارسال می‌شدند ، اقلا تا نیمه اول بازی به کارمان نیامده بودند و همچنان باید انتظار دقایق آتی کشیده می‌شد برای باز شدن قفل بازی.

قفل بازی باز شد اما نه آن طور که ما می‌خواستیم.سخت کوش‌های ژاپنی بودند که گل زدند.دقیقه ۵۵. یک گل عجیب. یک خطای پشت ۱۸، بازیکنانی که بازی را ول کرده بودند تا اعتراض کنند. داوری که آوانتاژ داد و دروازه ای که توسطاوساکا باز شد.

چند دقیقه بعد یک ضدحمله دیگر واین بار پنالتی و گل . تیم از هم پاشید . نابود شد . هیچ شباهتی به یک تیم قهرمان نداشت. بازی احساسی و یک تراژدی مطلق. اینکه در دقیقه ۹۲ گل سوم را هم خوردیم. اینکه پر از اشک بود روی سکوها و اینکه این پایان یک مسیر ۸ ساله شد با دستاوردی تمام برای منتقدان، همه و همه مثل آوار روی سر یک تیم خراب شد.

اگرچه روی سکوها جمعیت بازیکنان‌شان را تشویق ‌می‌کردند اما همان طور که خود کی‌روش گفته بود. بازی‌های حذفی بازی‌های همه چیز یا هیچ چیز بودند و سهم ایران هیچ چیز شد.
دقیقا هیچ چیز


ترکیب تیم ایران: علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی‌گنجی، محمد‌حسین کنعانی‌زادگان، رامین رضاییان، میلاد محمدی، امید ابراهیمی، وحید امیری، اشکان دژاگه، علیرضا جهانبخش، احسان حاج‌صفی و سردار آزمون.

ترکیب تیم ژاپن: گوندا، ساکای، یوشیدا، تومیاسو، ناگاتومو، اندو، شیباساکی، دوان، مینامینو، هاراگوچی و اوساکو.

قضاوت این دیدار را کریستوفر جیمز بث استرالیایی عهده دار بود.

دقیقه ۱: ژاپنی‌ها بازی را سرعتی و هجدمی آغاز کردند و در همین دقیقه دو توپ روی دروازه بیرانوند ارسال کردند، اما نتوانستند خطر جدی را ایجاد کنند. بازیکنان ایران در دقایق ابتدایی کمی عجول و سرآسیمه بودند.

دقیقه ۳: سردار آزمون در موقعیت مناسب برای زدن ضربه آخر قرار گرفت اما برای رسیدن به توپ چند سانتیمتر کم آورد و دروازه بان ژاپن توپ را مهار کرد.

دقیقه ۱۰: دو تیم که بازی سرعتی را در دستور کار داشتند حملاتی را روی دروازه یکدیگر پی ریزی کردند اما موقعیت خطرناکی روی دروازه ها ایجاد نشد. دوندگی بازیکنان ایران در میانه میدان اجازه بازیسازی به ژاپنی ها را نمی داد.

دقیقه ۱۲: ایران توسط وحید امیری از جناح راست اوت بلندی را روی دروازه ژاپن ارسال کرد اما در برگشت تبدیل به ضد حمله برای حریف شد اما مدافعان ایران اجازه ندادند بازیکنان حریف وارد محوطه جریمه شوند. در یک رفت و برگشت ژاپن از عمق دفاع ایران حمله ای را پی ریزی کرد اما کنعانی زادگان با تکلی درست اجازه فرصت سازی به حریف نداد.

دقیقه ۱۷: تعلل کنعانی زادگان در دفع توپ یک کرنر بادآورده برای ژاپن به همراه داشت که ارسال آنها خطر جدی را روی دروازه ایران ایجاد کرد اما توپ راهی به دروازه پیدا نکرد.

دقیقه ۱۹: جدی ترین خطر بازی را ژاپنی ها ایجاد کردند. در این دقیقه ورود بازیکنان حریف به داخل محوطه جریمه موقعیت خوبی را برای باز کردن دروازه بیرانوند فراهم کرد که ضربه آرام بازیکن حریف از کنار تیر عمودی دروازه راهی اوت شد.

دقیقه ۲۲: یک و دو احسان حاجی صفی و و سردار آزمون بهترین موقعیت ایران را فراهم کرد که ضربه سردار با دروازه بان ژاپن با پا به کرنر فرستاد. این بهترین موقعیت ایران تا این لحظه بود. ضربه کرنر هم ثمری برای ایران نداشت. 

دقیقه ۲۵: وحید امیری به خاطر تکل خشن روی پای بازیکن حریف از داور استرالیایی کارت زرد دریافت کرد.

دقیقه ۳۰: بازیکنان ایران برای چند دقیقه بازی را در اختیار گرفتند و حملاتی را روی دروازه ژاپن پی ریزی کردند و چند پرتاب بلند هم داشتند اما نتوانستند از این موقعیت ها استفاده کنند.

دقیقه ۴۰: ژاپنی ها پس از چند دقیقه فرو رفتن در لاک دفاعی توانستند بازی را در اختیار بگیرند و با پاس های کوتاه سعی در نزدیک شدن به دروازه ایران را داشتند اما نتوانستند موقعیت خطرناکی را ایجاد کنند.

دقیقه ۴۴: امید ابراهیمی به خاطر خطا روی بازیکن حریف در میانه میدان از داور کارت زرد گرفت.

دقیقه ۴۵: تیم ایران به خاطر خطا روی جهانبخش از جناح راست محوطه جریمه تیم ژاپن صاحب یک ضربه ایستگاهی شد اما ضربه ارسالی از سوی دژاگه را مدافعان ژاپن برگرداندند تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

دقیقه ۴۶: در شروع بازی ایران پشت محوطه جریمه حریف صاحب یک خطا شد. در این صحنه توپ به دست مدافع حریف برخورد کرد که داور به این ژاپنی کارت زرد نشان داد. این ضربه را اشکان دژاگه به صورت مستقیم زد که از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۵۵: تیم ایران چند حمله را روی دروازه ژاپن پی ریزی کرد اما نتوانست موقعیت خطرناکی را ایجاد کند.

دقیقه ۵۶: تعلل مدافعان ایران باعث شد یک توپ ارسالی روی دروازه را یویا اوساکا با ضربه سر به گل ژاپن تبدیل کرد. در این دقیقه توپی که در آستانه رفتن به بیرون از زمین بود توسط مدافعان ایران رها شد و بازیکن ژاپنی توپ را دنبال کرد و با ارسال توپ این توپ دروازه ایران با خروج اشتباه بیرانوند باز شد.

دقیقه ۵۸: وحید امیری جای خود را به کریم انصاریفرد داد.

دقیقه ۶۱: یک ضربه ایستگاهی برای ایران به دست آمد که این ضربه را جهانبخش به زیبایی زد که دروازه بان حریف توپ را به کرنر فرستاد.

دقیقه ۶۳: یک اشتباه دیگر برای خط دفاعی ایران باعث شد توپ به دست مرتضی پورعلی گنجی برخورد کند. داور ابتدا ضربه پنالتی اعلام کرد و پس از بررسی ویدئویی رای خود را تایید کرد تا در دقیقه ۶۶ این ضربه پنالتی به گل دوم حریف تبدیل شد. یویا اوساکا این گل را به ثمر رساند.

دقیقه ۸۰: بعد از اشتباهاتی که مدافعان ایران داشتند و دو گل به حریف هدیه کردند، تلاش زیادی از سوی بازیکنان صورت گرفت که بتوانند گل های خورده را جبران کنند اما شاگردان کی روش برنامه خاصی برای نزدیک شدن به دروازه ژاپن نداشتند.

دقیقه ۹۰: تلاش های بازیکنان  ایران برای رسیدن به گل ثمری نداشت و بازی حرفه ای ژاپن به ایرانی ها اجازه نداد دروازه را با خطر جدی مواجه کنند. 

دقیقه ۹۳: درحالی که ایران برای رسیدن به گل تلاش می کرد این ژاپن بود که به سومین گل دست پیدا کرد تا رویای ملت ایران برای رسیدن به فینال به پایان برسد. در دقیقه پایانی این دیدار درگیری هم بین بازیکنان بوجود آمد که سردار آزمون از داور کارت زرد دریافت کرد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین