کد خبر: ۲۴۸۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
دانمارک نیز در یک تصمیم و اقدام مشابه اعلام کرده بود که از سال ۲۰۳۰ میلادی ورود خودروهایی که تماما از موتورهای بنزینی و دیزلی بهره می‌برند، به خیابان‌های این کشور ممنوع خواهد شد.
 فروش خودروهای بنزینی و دیزلی در کشور سوئد از سال ۲۰۳۰ میلادی ممنوع خواهد شد.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

اشتفان لفون، نخست وزیر جدید سوئد روز گذشته هم زمان با اعلام برنامه‌های دولت و کابینه جدید دولت این کشور، خاطرنشان کرد که از سال ۲۰۳۰ میلادی فروش خودروهای صفر کیلومتر بنزینی و دیزلی در سوئد ممنوع اعلام خواهد شد.

سوئد در کنار سایر کشورهای منطقه اسکاندیناوی و شمال اروپا نقش پررنگ و بسزایی در کاهش آلودگی هوا و گرمایش زمین ایفا کرده و در همین راستا نیز قوانین و مقررات سخت گیرانه و جدیدی را بر روی صنایع خودروسازی و زیرساخت‌های حمل و نقل وضع کرده‌اند تا در اتخاذ سیاست‌های زیست محیطی پیشرو باشند.

نروژ نیز پیشتر اعلام کرده بود که استفاده از خودروهای با سوخت فسیلی را که شامل وسائل نقلیه بنزینی و دیزلی می‌شود، از سال ۲۰۲۵ میلادی ممنوع اعلام کرده بود.

دانمارک نیز در یک تصمیم و اقدام مشابه اعلام کرده بود که از سال ۲۰۳۰ میلادی ورود خودروهایی که تماما از موتورهای بنزینی و دیزلی بهره می‌برند، به خیابان‌های این کشور ممنوع خواهد شد.

بر اساس اخبار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت  The Local Sweden، در حال حاضر نیمی از خودروهای صفر کیلومتر و جدیدی که مجوز ورود به سامانه حمل و نقل و خیابان‌های سوئد را کسب می‌کنند، علاوه بر موتورهای مبتنی بر سوخت‌های فسیلی، به موتورهای الکتریکی و برقی نیز تجهیز شده‌اند.

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین