وی با بیان اینکه لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل بیشتر مربوط به بخش دولتی است، ادامه داد: لایحه کاهش ساعات کاری مربوط به تمام زنان نیست بلکه برای قشر خاصی از جمله افرادی که دارای کودک زیر7سال، افراد معلول در خانواده و همسر از کارافتاده، روانی، زن سرپرست خانوار، هستند در نظر گرفته شده است.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق این لایحه 8 ساعت از ساعت کاری زنان را که معادل با یک روز کاری این افراد در هفته است را کاهش داده شده است در واقع سات کاری از 44 به 36 ساعت در هفته کاهش پیدا میکند که این امری اساسی برای تحکیم خانواده و رسیدگی بیشتر زنان به امور منزل است.
کاشانی با اشاره به اینکه کلیات لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل در کمیسیون اجتماعی تصویب شده است ولی باید در کارگروهی خاص بررسی و بعد از تصویب به صحن علنی برود، افزود: این کاهش ساعت کاری زنان شاغل تاثیری بر حقوق دریافتی آنها ندارد و همه چیز مانند گذشته است.
وی با بیان اینکه کمسیون اجتماعی به وظایف خود عمل کرده و لایحه ها را به نوبت بررسی می کند، ادامه داد: احتمالاً بعد از تعطیلات موضوع لایحه مدیریت خدمات کشور بررسی و در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد که تا آبان آن را تحویل دهیم.