|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
کد خبر: ۲۴۷۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
حسینی افزود: ۱۴۲۶ مرکز و آموزشگاه موسیقی در استان وجود دارد که نشان از این است که جمهوری اسلامی به موسیقی بها می‌دهد. قبل از انقلاب ۲۲ مرکز داشتیم.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:وجود ۱۴۲۶ مرکز موسیقی در کشور نشان از توجه جمهوری اسلامی به موسیقی است.

 سید محمد حسینی در اختتامیه چهارمین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلاب با بیان اینکه حضرت داوود اسوه حسنه صبر و استقامت بود،  اظهار کرد: روحیه مردانگی و فتوت حضرت داوود الگوی بسیار مناسبی برای جوانان ونوجوانان است.

وی با بیان اینکه معنویت و نورانیت می‌تواند سروده‌های نسل جوان را زیباتر کند، ادامه داد: موسیقی«دایه دایه» چقدر دلنشین است، در عین حال که سرود زیباست اما کسانی که می‌خوانند هم تاثیر خود را دارند.

حسینی افزود: ۱۴۲۶ مرکز و آموزشگاه موسیقی در استان وجود دارد که نشان از این است که جمهوری اسلامی به موسیقی بها می‌دهد. قبل از انقلاب ۲۲ مرکز داشتیم.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی یادآور شد: سروده‌های دلنشین انقلاب پیوندی بین  در زمان‌ گذشته، پیونذی بین جوان‌های مبارز و انقلابی ایجاد می‌کرد.

وی گفت: در آن سرودها الفاظ پیچیده‌ای به کار برده نمی‌شد، ساده بود اما چون از دل برمی‌خواست بر دل می‌نشست.

******

اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری سرودهای حماسی و آواهای انقلابی با عنوان «آوای بیداری» با حضور مسئولان ملی و استانی برگزار شد.

در بخش بهترین آهنگساز، هیئت داوران انتخابی نداشت اما با توجه به تلاش‌های انجام گرفته از جواد احسانی آهنگساز گروه «نسیم رحمت» از تهران با اثر سلام بر قدس و محمد آشوری آهنگساز گروه سرود «انوار الهدی» از قم با اثر ارتش حیدر، با اهداء لوح سپاس و جایزه تجلیل کرد.

در بخش بهترین تک خوان دیپلم افتخار و جایزه نقدی به «هادی قاسمی» تک خوان گروه سرود «مهدی موعود» از مرکزی با اثر گمشدگان سحر، «پویا فرج پور» تک خوان گروه سرود «شهید قربانی» از خراسان جنوبی با اثر سفیر عشق و «محمدعلی صداقتیان» از گروه سرود «ترنم ولایت» از خراسان جنوبی با اثر ایستاده‌ایم، اهداء شد.

هیئت داوران چهارمین جشنواره سراسری سرودهای حماسی و آواهای انقلابی در بخش بهترین هدایتگر و مربی انتخابی نداشت.

در بخش بهترین گروه سرود، هیئت داوران ضمن تقدیر از گروه سرود «شهید قربانی» با اثر سفیر عشق به سرپرستی جواد محمدی از آذربایجان شرقی و  گروه «آوای انقلاب» با اثر رزمنده‌های عشایر به سرپرستی امیرحسین ویسکرمی از لرستان، سه گروه برتر جشنواره را معرفی کرد.

گروه سرود «مصباح الهدی» با اثر من انقلابی‌ام به سرپرستی عمران جمالی از فارس، گروه سرود «طاها» با اثر دفاع مقدس به سرپرستی سید فرشید پاکروان از اصفهان و گروه سرود «مهدی موعود» با اثر گمشدگان سحر به سرپرستی محمد حسن حیدری از مرکزی به ترتیب رتبه‌های سوم تا اول بهترین گروه سرود جشنواره را کسب کردند.

همچنین در بخش آراء مردمی، گروه سرود «محمد رسول الله» با اثر من یک بسیجی‌ام به سرپرستی محمدغفاری از استان چهارمحال و بختیاری منتخب شد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین