|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۲۴۷۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
به گفته وی در این جلسه اقدام به ارائه اولین گزارش شاخص‌های علم و فناوری شد و از اعضا خواسته شد تا شاحص‌ها و ارتباط با یکدیگر و ارتباط این شاخص‌ها با برنامه‌های پژوهش و فناوری بررسی و تحلیل مناسبی انجام دهند تا در جلسه آتی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
  دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ایجاد منطقه ویژه سمنان در تصمیم‌گیری اولیه منتفی شد،گفت: در جلسه کمیسیون دایمی شورای عتف مقرر شد در خصوص آیین‌نامه این مناطق بازنگری صورت گیرد.

 دکتر مسعود برومند در حاشیه بکصد و هفتاد و پنجمین جلسه کمیسیون دایمی شورای عتف در حمع خبرنگاران شاخص‌های علم و فناوری برای مناطق ویژه علم و فناوری را از موضوعات مطرح در این جلسه عنوان کرد و افزود: این شاخص‌ها مورد بحث قرار گرفت و اعضای کمیسیون دایمی مقرر کردند که یک بار دیگر طرح و شاخص‌های علم و فناوری مناطق ویژه علم و فناوری مورد بازنگری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن مقرر شد تا مستندات برای این امر فراهم شود تا شرایط بحث و بررسی آماده شود.

برومند با اشاره به ارائه پیشنهاد راه اندازی منطقه ویژه علم و فناوری در سمنان توضیح داد: با توجه به این که این استان یکی از استان های مهم به لحاظ بالا بودن تعداد دانشجویان به نسبت کل جمعیت این استان، تصمیم گرفته شد که با این پیشنهاد موافقت نشود، ضمن آنکه تصمیم گرفته شد تا در زمینه آیین‌نامه‌های مربوط به مناطق ویژه بازنگری صورت گیرد.

دبیر کل شورای عتف با تاکید بر اینکه در حال حاضر تعداد مناطق ویژه 5 مورد باقی می‌ماند، اظهار کرد: البته این تصمیم یک تصمیم اولیه است و باید این موضوع در شورای عتف مطرح شود.

برومند تصمیم گیری در خصوص اعضای حقیقی دو کمیسیون این شورا را از دیگر موضوعات این جلسه نام برد و یادآور شد: اعضای حقیقی کمیسیون "مدیریت، اقتصاد و حقوق" و کمیسیون "علوم انسانی، اسلامی و فرهنگی" معرفی و با رای اعضا انتخاب شدند.

معاون وزیر علوم ارائه گزارش شاخص‌های علم و فناوری را از دیگر موضوعات مطرح عنوان کرد و افزود: این گزارش برای اولین بار تهیه و این گزارش در شورای عتف نیز مطرح شده بود و در آنجا نیز مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد این گزارش مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.

به گفته وی در این جلسه اقدام به ارائه اولین گزارش شاخص‌های علم و فناوری شد و از اعضا خواسته شد تا شاحص‌ها و ارتباط با یکدیگر و ارتباط این شاخص‌ها با برنامه‌های پژوهش و فناوری بررسی و تحلیل مناسبی انجام دهند تا در جلسه آتی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

برومند ادامه داد: نظام هماهنگ برنامه ریزی و بودجه پژوهش و فناوری کشور از دیگر موضوعات مطرح بود. در این زمینه چندین ماه است اهداف مطرح در اسناد بالادستی با سیاستگذاری‌ها بررسی‌هایی انجام دادیم مشاهده کردیم که میان این دو مقوله برنامه‌هایی وجود دارد. اینکه چگونه بتوانیم برنامه مدون را داشته باشیم و دستگاه‌ها در این زمینه چه برنامه‌هایی دارند مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد: در مرحله بعد گزارش‌هایی که برای پایش و نظارت این سیستم ارابه می‌شود تلاش کنیم که این فعالیت‌ها منطبق بر برنامه باشد.

برومند تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد اسنادی که تاکنون تهیه شده است ارسال شود و جلسه فوق العاده‌ای برای بررسی این اسناد برگزار خواهد شد.

دبیر کل شورای عالی عتف، ادامه داد: در این جلسه همچنین در خصوص متدلوژی نحوه و توزیع بودجه‌های پژوهشی  بحث شد. به این معنا که در این جلسه در خصوص اینکه این بودجه‎ها به چه بخش‌هایی واگذار می‌شود. ما باید این موضوع را پیگیری کنیم تا بودجه ها به سمت فناوری‌های آینده نگرانه دارد، هدایت شود.

وی با بیان اینکه در این زمینه تصمیم گیری صورت نگرفت، خاطر نشان کرد: در جلسه فوق العاده کمیسیون دایمی شورای عتف نیز در این زمینه بحث و تبادل نظر خواهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین