کد خبر: ۲۴۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
وی ادامه داد: قطب اصلی تولید شیرینی و شکلات صنعتی استان آذربایجان شرقی است و در استان های تهران، اصفهان و ... نیز واحدهای تولیدی فعالی وجود دارد.
دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: سال گذشته 211 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی به 60 کشور دنیا صادر شد که بخش اعظم این صادرات به آمریکا بوده است.

جمشید مغازه‌ای امروز - شنبه - در نشست خبری با بیان این‌که در حال حاضر کارخانه‌های شیرینی و شکلات به حدی کافی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: به دلیل وجود برخی مشکلات از ظرفیت آن‌ها به صورت کامل استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: هدف ما این است سرمایه‌گذاران خارجی را در این صنعت وارد کنیم یا این که دولت تسهیلاتی را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم ظرفیت‌های خالی را پر کنیم البته با حذف عوارض صادرات شیرینی و شکلات از اوایل دولت یازدهم، زمینه رقابتی بیشتری ایجاد شده است.

مغازه‌ای ظرفیت کامل تولید صنعت شیرینی و شکلات را دو میلیون و 100 هزار تن عنوان و اظهار کرد: سال گذشته یک میلیون و 480 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی تولید شد.

وی ادامه داد: قطب اصلی تولید شیرینی و شکلات صنعتی استان آذربایجان شرقی است و در استان های تهران، اصفهان و ... نیز واحدهای تولیدی فعالی وجود دارد.

مغازه‌ای با اشاره به میزان صادرات شیرینی و شکلات صنعتی طی سال های گذشته گفت: روند صادرات این محصولات نسبت به سال 1391 افزایش اما نسبت به سال 1390 کاهش یافته است.

دبیر انجمن شیرینی و شکلات ادامه داد: سال 1391 دولت دهم برای صنعت شیرینی و شکلات عوارض صادرات بالای 50 درصد برای کالاهای آردی و 30 درصد کالاهای شکلاتی وضع کرد.

وی با بیان این‌که در آن زمان یک ماه و نیم صادرات ایران به کشورهای دیگر قطع شد، گفت: با پیگیری‌های انجام شده در ابتدای دولت روحانی عوارض صادرات برای شیرینی و شکلات صنعتی به طور کامل حذف شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین