کد خبر: ۲۴۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۱
نایب رییس مجلس تاکید کرد: اگر می‌‌خواهیم بمانیم باید اختلاف‌ها را کنار بگذاریم و براساس علم و آگاهی تصمیم بگیریم و به دلسوزان و متخصصان اعتماد کنیم. ما نباید بگذاریم وضعیت بدتر بشود باید همانجایی که آمریکا دست گذاشته را تقویت کنیم فقط با شعار نمی‌شود با آمریکا درگیر شد.
 مسعود پزشکیان در همایش قطعه‌سازان سراسر کشور با اشاره به مشکل صنعت قطعه‌سازی گفت: بحرانی که امروز در صنعت قطعه‌سازی وجود دارد متاسفانه در همه صنایع کشور به وجود آمده است.

وی با ذکر خاطره‌ای از سال ۷۰ اظهار داشت: یک بار به همراه هشت رییس دانشگاه برای طی کردن دوره مدیریت اقتصادی و بهداشت به تایلند رفتیم. استاد ما که یک خانم بود، هنگامی که فهمید ما همه رییس دانشگاه هستیم، با این تفکر که در ایران فقط ۹ دانشگاه وجود دارد، ابراز تعجب کرد و گفت می‌خواهید دانشجویان را بخورید که اینقدر دانشگاه داری.

نماینده تبریز در مجلس ادامه داد: علم اقتصاد بر چهار چیز استوار است که تولید کنیم، چقدر تولید کنیم، با چه کیفیتی و کجا پخش کنیم. ما این همه دانشگاه ایجاد کردیم اما معلوم نیست کجا می‌خواهیم از خروجی آنها استفاده کنیم. بعد هم پز می‌دهیم که این قدر متخصص داریم. یکی نیست بگوید خاک بر سرتان که این همه متخصص درست کردید اما نمی‌دانید کجا آنها را بکار ببرید.

پزشکیان افزود: در مجلس دو سوال از وزیر علوم شد، یکی قاضی‌پور که گفت چرا جلوی توسعه دانشگاه را گرفته‌اید که در نهایت مجلس به وزیر کارت زرد داد و سوال بعدی را یک نماینده دیگر کرد که چرا دانشگاه‌ها را تجمیع نمی‌کنید و باز هم مجلس کارت زرد داد.

برخی نمایندگان گفتند اصلا می‌دانید داستان چه شد؟ چکار دارید می‌کنید؟ این دو تا فرق دارد و به هر دو موضوع هم به وزیر کارت زرد دادید، دیگر خودتان حدیث این مجلس را بخوانید.

وی با بیان اینکه ما فقط دیگران را نقد می‌کنیم غافل از اینکه یکی از پایه‌های مشکلات ما هستیم، تصریح کرد: من در دوره‌های قبل نمایندگی بیشتر به بهداشت و درمان توجه می‌کردم اما اکنون با این وضعیت کشور باید به شرایط صنعت توجه ویژه‌ای کرد.

من سریع بگوییم اگر می‌‌خواهیم بمانیم باید اختلاف‌ها را کنار بگذاریم و براساس علم و آگاهی تصمیم بگیریم و به دلسوزان و متخصصان اعتماد کنیم. ما نباید بگذاریم وضعیت بدتر بشود باید همانجایی که آمریکا دست گذاشته را تقویت کنیم فقط با شعار نمی‌شود با آمریکا درگیر شد.

نایب رییس مجلس اضافه کرد: امروز آمریکا در عراق فردی سرمایه‌گذار در ایران را پیدا می‌کند و می‌گوید با ایران معامله نکن و به جای آن، این امتیازها را بگیر، آن وقت ما اینجا یک کارشناس را در وزارتخانه گذاشتیم که به همه جواب بدهد و فعال اقتصادی باید یک ماه پشت در بماند تا نوبت آن برسد.

خب وضعیت ما همین می‌شود که امروز هستیم. مملکتی می‌تواند زنده بماند که به تولیدکنندگان متکی باشد نه به افراد یارانه‌بگیر، کسانی که به دنبال یارانه دادن به مردم هستند و آن را با افتخار اعلام می‌کنند تا رای بگیرند.

پزشکیان با اشاره به هدفمندی یارانه‌ها ابراز داشت: قرار بود از محل این قانون ۲۰ درصد به تولید اختصاص یابد اما یک درصد هم داده نشد.

ما در مجلس باید پیگیر این موضوع می‌شدیم و علت آن را پیدا می‌کردیم اما آمدیم کنار و فقط نقد کردیم. من وظیفه خودم را به درستی انجام نداده‌ام که وضعیت امروز این گونه شده است. شما هم به سهم خودتان کوتاهی کردید.

وی با اشاره به روند تصویب FATF در مجلس بیان کرد: خبرنگاری از من درباره این لایحه سوال پرسید، من گفتم نمی‌دانم باید این مسئله را از کارشناس بپرسید.

بعد آمدند جو درست کردند که این چه نایب رییسی است که نمی‌داند. FATF چیزی نیست که با شعار درست شود یا یکسری را در خیابان بریزند که این لایحه تصویب نشو،د بعد اگر از همان‌ها بپرسید که اصلا FATF چیست نمی‌توانند جواب بدهند.

نایب رییس مجلس با بیان اینکه در برنامه آموزشی ۲۰۳۰ یونسکو آن همه جنجال درست کردند، یادآور شد: یک بار پنج روحانی جلوی من را گرفتند و بر علیه این برنامه صحبت کردند که چه چیزی در کشور قرار است اجرایی شود. به آنها گفتم کدام بند این برنامه بر ضد موازین اسلام است؟ همینطور من را نگاه کردند و در آخر گفتند می‌گویند این جور است.

پزشکیان ادامه داد: چرا چیزی را که نمی‌دانید انکار می‌کنید و این همه هزینه می‌کنید؟ باید در این شرایط همگی دست به دست هم بدهیم تا مشکلات حل شود.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین