|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۲۴۵۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵
مدیران بانکی همواره سعی می کنند ریسک اعتباری و مطالبات غیر جاری را به حداقل ممکن برسانندتا از ورشکستگی در امان باشند از این رو سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها باید به سمتی باشد که به کاهش ریسک اعتباری یک بانک کمک کند.
 رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم و نهم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بدهکاران بزرگ بانکی می توانند به نبض تپنده اقتصاد کشورتبدیل شوند، گفت: با قرار دادن راهکارهای مناسب و قانونی پیش روی بدهکاران بزرگ بانکی می توان منابع زیادی را به خزانه بانکها وارد کرد.

 ارسلان فتحی پور با تاکید بر اینکه بسیاری از بدهی های بانکی با مبالغ کلان که از سوی تولیدکنندگان معوق شده است ناشی ازشرایط اقتصادی بوده است، گفت : بانک ها می توانند با وصول مطالبات کلان خود و اعطای تسهیلات به بخش های مولد به بهبود تراز مالی خود ورشد اقتصادی  کشور  کمک کنند و به ریل تولید برگردند.

این نماینده ادوار مجلس در ادامه اظهار داشت: مدیران بانکی همواره سعی می کنند ریسک اعتباری و مطالبات غیر جاری را به حداقل ممکن برسانندتا از ورشکستگی در امان باشند از این رو سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها باید به سمتی باشد که به کاهش ریسک اعتباری یک بانک کمک کند.

وی در ادامه همچنین ورود افراد غیر متخصص به بخش تولید رادلیل معوق و یامشکوک شدن مطالبات بانکها دانست و گفت: بهتر آن است که بانکها بدهکاران غیر مولد بانکی را با استفاده از ترفندهای قانونی تبدیل به تولید کنندگان بزرگ کنند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم و نهم در مجلس در ادامه همچنین بر ضرورت افزایش سرمایه بانکها اشاره کرد و گفت: بانک برای حفظ ثبات در فعالیت‌های مالی خود ملزم است که یک نسبت مناسب میان سرمایه و ریسک قابل تشخیص دردارایی‌های خود ایجاد کندچرا که پایین بودن نسبت کفایت سرمایه‌، بانک‌هارا در برابر زیان‌های پیش‌بینی نشده آسیب‌پذیرتر می کند و منافع سرمایه‌گذاران را به خطر خواهد انداخت.

به گفته فتحی پور موضوع کفایت سرمایه بانک‌ها پس از اجرای برجام به یکی از دغدغه‌ها در حوزه بانکی تبدیل شده چرا که دارا بودن استانداردهای کمیته بال یکی از شروط برقراری روابط بانکی در عرصه بین‌الملل است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین