کد خبر: ۲۴۴۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹
نمونه دیگر در رفتار استکباری آمریکایی ها همراه با بی‌عقلی و بی‌تدبیری، در حضور بدون آداب رییس‌جمهور این کشور در عراق بود که با واکنش جدی همه گروههای سیاسی عراق و ملت رشید این کشور مواجه شد.
 رئیس مجلس شورای اسلامی ابعاد شکل‌گیری ۹ دی ماه را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، علی لاریجانی در نطق قبل از دستور امروز (یک‌شنبه) مجلس شورای اسلامی با تبریک ۹ دی، گفت: این روز از آن جهت در تاریخ ایران جای گرفت و به خاطره‌ها ماند که قدرت حضور ملت را در بر دارد، قدرتی که با صلابت چالش ها را از بین برد و شرایط را روشن و تثبیت کرد، قدرتی که به شیطنت‌ها و اغواگری‌های بیگانگان سیلی محکمی زد.

رئیس مجلس ادامه داد: پس از کشمکش‌های چند ماهه، ملت بزرگ ایران در ۹ دی ماه اراده خود را جایگزین رفتارهای ماجراجویانه داخلی و خارجی کرد. اصل پیروزی انقلاب اسلامی و برچیدن بساط پهلوی با حضور یکپارچه ملت و رهبری حکمیانه امام(ره) محقق شد. در مقابله با گروهک‌های جدایی طلب، منافقان، ماجراجویی بنی صدر و ترورهای موثر و مکرر گروههای منافق، با صحنه‌گردانی ملت، همه این گرداب‌هایی که برای یاس آنان آفریده شده بود به یکباره از بین رفت و توان مجدد به مسیر انقلاب بخشید.

وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی آنچه که باعث یاس دشمن شد که البته با پشتوانه برخی کشورهای بی‌شرافت در منطقه و حمایت قدرتهای بزرگ مخصوصا آمریکا سالها جنگ را علیه ملت ایران تحمیل کردند، حضور ملت به ویژه جوانان در صحنه دفاع مقدس و ایجاد فضای شورانگیز مجاهدت بسیجی بود. بعد از کشمکش‌های سیاسی فرساینده بنی‌صدر علیه رهبران حزب جمهوری اسلامی و مسؤولان نظام و درگیری‌های امنیتی منافقان آن هم در شرایط تجاوز دشمن به سرزمین ایران و فضای تبلیغاتی شدید علیه انقلاب، واقعا حضور ملت در صحنه سیاسی کشور و جبهه‌ها معجزه‌ای بزرگ خلق کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ۹ دی ماه از سنخ چنین رویدادی بود که غبارآلودگی فضای سیاسی را از بین برد و کشمکش‌های داخلی را پایان داد و زنجیره‌ای از دخالت‌های فرصت‌طلبانه آمریکا و بعضی کشورهای غربی و البته برخی ناامنی‌های کوچک، آنان را سر جای خود نشاند و با روشنگری، مسیر انقلاب را مستحکم کرد. یکی از دلایل چالش‌های آن روز عدم توجه به قانون و تمکین از آن بود. اینکه در همه نظامهای جا افتاده، اصل را بر قانون‌پذیری می‌گذارند و پای آن می‌ایستند به این جهت است که عبور از آن هزینه‌های سنگینی برای منافع و امنیت ملی کشور دارد و این درس بزرگی برای امروز و فرداست که دانسته شود حتی با تخلفهای کوچک از قانون باید مبارزه جدی داشت چون فراگیری تخلفهای کوچک می‌تواند پایه‌های مدنیت کشور را بلرزاند.

لاریجانی رخنه فرصت‌طلبان و ضدانقلاب از کشمکشهای داخلی را محور دیگر سخنانش عنوان کرد و افزود: ملاحظه کردید که در چند ماهه پس از انتخابات مخصوصا در روز عاشورای آن سال فرصت‌طلبان و ضدانقلاب چگونه به ساحت مقدس امام حسین(ع) و عاشورا اهانت کردند و با اقدامات زشت و توهین به نظام، عزاداری ملت را مضاعف کردند. ملت بزرگ ایران این تجربه‌ها را دارد و از همین رو این روزها با وجود بسیاری از مشکلات کشور و تحریمها باز با حساسیت زیاد صحنه را زیر نظر دارد و می‌داند تروریستهای جلاد و معاندان انقلاب در پی فرصت برای ضربه به همه ابعاد انقلاب هستند و آنها با همراهی آمریکا، ایران گسترده و قوی را نمی‌پسندند و به دنبال ضربه به استقلال و تمامیت ارضی ما هستند.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: همین جا باید به این نکته کلیدی توجه داشت که سِر ۹ دیماه به ایمان و تعصب مقدس مردم به اهل بیت باز می‌گشت که با همه صبر انقلابی در ماههای قبل از آن در مقابل بی‌حرمتی به عاشورا، یکباره وظیفه خود را در خروش ملی دیدند.

وی دخالت‌های خارجی به ویژه دخالت آمریکا در حوادث ماه‌های قبل از ۹ دی ماه را از دیگر ابعاد شکل‌گیری این روز برشمرد و اظهار کرد: آمریکایی‌ها در این دخالت صریح بودند. ادبیات آن روز مسؤولان آمریکایی و برخی کشورهای اروپایی و منابعی که برای این امر اختصاص دادند و خود اعلام کردند، چند امر را نشان داد. یکی مترصد بودن آنان برای استفاده از هرگونه سستی سیاسی و امنیتی داخلی ایران برای ضربه زدن به منافع ملت و دیگر، آشنایی اندک آنان با خصوصیات جامعه‌شناختی ملت ایران و فریب خوردگی آنان از اطلاعات غلط ضدانقلاب و منافقان است. به نظر می‌رسد آمریکا همچنان گرفتار این توهم اسف‌آور است به همین دلیل تحریم‌ها و موتور تبلیغات ضد ایران را با جدیت دنبال می کند و نمی تواند آرزوی باطل خود را در این زمینه عیان کند.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رییس جمهور درهم و برهم آمریکا تخیل‌های مشوش خود را بیان کرده است اما ملت ایران پای عزت و استقلال خود ایستاده است و اصولا بسیاری از ملتها این بیداری را پیدا کرده‌اند. ملاحظه کنید، ملت رشید عراق در مقابل اهانت چند روز قبل آمریکا چگونه ایستاد تا حدی که برخی گروه‌های سیاسی داخلی این  کشور پاسخ این توهین را در اخراج آمریکا از عراق دانستند. این خویِ استکباری آمریکاست که یک روز پس از چپاول اموال سعودی‌ها و اماراتی‌ها و برخی کشورهای دیگرِ منطقه با پُررویی اعلام می‌کنند اگر ما پشت سعودی را نگیریم یک هفته‌ای سقوط می‌کنند یعنی هم اخاذی می‌کنند و هم بی‌حرمتی.

نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: نمونه دیگر در رفتار استکباری آمریکایی ها همراه با بی‌عقلی و بی‌تدبیری، در حضور بدون آداب رییس‌جمهور این کشور در عراق بود که با واکنش جدی همه گروههای سیاسی عراق و ملت رشید این کشور مواجه شد.

لاریجانی با اشاره به جنبه دیگر شکل‌گیری ۹ دی‌ماه، گفت: برخی سیاستمداران و گروه‌ها در شرایط حساس، توجه به روشنگری‌های خیرخواهانه رهبر معظم نکردند. حضرت آیت‌آلله خامنه‌ای بارها مسیر را نشان دادند چه در جلسات خصوصی و چه در جلسات علنی. آنچه خیر ملت و گروه‌ها و عناصر سیاسی بود بر مبنای قانون بیان کردند که اگر به موقع توجه می‌شد اینگونه فتنه‌ها اصلا ایجاد نمی‌شد یا خیلی سریع تمام می‌شد.

وی ادامه داد: امروز هم در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم که هم مشکلات اقتصادی، فشار اجتماعی زیادی به وجود آورده و هم در صحنه بین‌الملل آمریکایی‌ها خیلی روشن‌تر از قبل مبارزه با ملت ایران را سرلوحه خود قرار داده‌اند. در همین وضعیت است که توجه به رهنمودهای رهبری بیش از گذشته ضرورت دارد تا در فضای سیاسیِ با طمأنینه، قوای مختلف بتوانند مسائل اقتصادی کشور را در جهت بالا بردن توان ملی و ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از مستضعفان، زحمت‌کشان، کشاورزان و کارگران عزیز سامان دهند.

رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش در واکنش به حادثه جان‌باختن ۱۰ نفر در حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این حادثه بسیار تاثربرانگیز بود به خانواده این عزیزان تسلیت می‌گویم. لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این زمینه رسیدگی کامل داشته باشد و نتیجه را به مجلس ارائه کند تا افرادی که قصور یا تقصیری داشتند مشخص شوند.

نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به دلایل از دستور خارج شدن استیضاح وزیر جهادکشاورزی، گفت: بر حسب دستور باید امروز استیضاح وزیر جهادکشاورزی را در دستور رسیدگی می‌داشتیم اما کمیسیون کشاورزی مجلس و استیضاح کنندگان جلسه‌ای با وزیر داشتند و نقطه نظرات اصلاحی خود را درباره نرخ خرید تضمینی گندم، اصلاح برخی رویه‌ها، توجه خاص به آبخیزداری، اصلاح قنوات، آبیاری نوین، گسترش سیستم‌های گلخانه‌ای و نظارت جدی‌تر بر صادرات و واردات کشاورزی بیان کردند و چون این عزم در هر دو طرف وجود داشت بنا را بر همکاری دوجانبه مخصوصا در فصل تصویب بودجه قرار دادند تا با همیاری یکدیگر بخش کشاورزی در بودجه قوی‌تر دیده شود و مشکلات کشاورزان عزیز با حمایت بهتری در لایحه بودجه لحاظ تا حل شود.

لاریجانی در عین حال از همکاری استیضاح کنندگان و انصراف از استیضاح شان تشکر کرد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین