کد خبر: ۲۴۴۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۳
در بازدید سه تن از نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس از محل حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد مشخص شد نقص فنی اتوبوس محرز بوده و راننده فوت شده نیز تنها 20 روز در دانشگاه بکار گرفته شده و از وی معاینه فنی و کارت سلامت خودرو دریافت نشده بود.
 در بازدید سه تن از نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس از محل حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد مشخص شد نقص فنی اتوبوس محرز بوده و راننده فوت شده نیز تنها 20 روز در دانشگاه بکار گرفته شده و از وی معاینه فنی و کارت سلامت خودرو دریافت نشده بود.

به گزارش خانه ملت، حبیب اله دهمرده، جبار کوچکی نژاد و فریده اولادقباد از اعضای کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس، امروز- چهارشنبه- پس از عیادت شب گذشته خود از مجروحان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، صبح امروز از محل حادثه بازدید و پس از بررسی شرایط میدانی نشستی با مسعودی رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات، منادی سپیدان معاون پارلمانی و حجت‌الاسلام کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کردند.

**نقص فنی خودرو محرز است
در این نشست دهمرده رئیس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به مأموریت کمیسیون برای تهیه گزارشی درخصوص این حادثه به این کمیته سه نفره، عنوان کرد: این حادثه بسیار تلخ و ناراحت کننده بوده که ضرورت دارد ابعاد مختلف آن مشخص و به مردم و نمایندگان مردم در مجلس ارائه شود.
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: نقص فنی خودرو با توجه به گفت‌ وگویی که با مجروحان هوشیار حادثه داشتیم، کاملا مشهود و محرز بود و همه آنها به این مسئله اذعان داشتند که چند لحظه پیش از وقوع حادثه، راننده اعلام کرده است که خودرو ترمز بریده و به همین دلیل تعداد زیادی از مسافران خودرو به قسمت عقب رفته‌اند لذا این مسئله را نمی‌‎توان رد کرد که خودرو نقص فنی داشته است و به همین جهت باید توضیحاتی درخصوص صلاحیت فنی خودروهای استفاده شده در دانشگاه ارائه شود.

**پزشکی قانونی سکته قلبی یا مغزی راننده خودرو را رد کرد
کوچکی نژاد نیز با تأکید بر ارائه مستندات و مدارک در رابطه با قراردادها به مجلس، طی تماس تلفنی در همین نشست با پزشکی قانونی هرگونه سکته قلبی یا مغزی راننده خورو را رد کرد و علت حادثه را این مسئله ندانست.

**بازداشت دو نفر در رابطه با پرونده حادثه اتوبوس حامل دانشجویان
اولاد قباد نیز با اشاره به بازداشت مدیرعامل و یکی دیگر از مسئولان شرکت مهران گشت (شرکت پیمانکار طرف قرارداد دانشگاه علوم تحقیقات برای انتقال دانشجویان)، تأکید کرد: ابعاد حادثه باید کاملا برای مردم و نمایندگان مردم مشخص شود به خصوص با توجه به اینکه در آیین نامه‌ها قید شده رانندگان حتما باید دارای کارت سلامت باشند، آیا راننده خودرو دارای این مدارک بوده است یا خیر.

** کارت سلامت و معاینه فنی از راننده دریافت نشده بود
نمایندگان مجلس در این نشست تأکید کردند که باید مشخص شود که نحوه قرارداد دانشگاه با شرکت پیمانکاری که مسئولیت جابه‌جایی دانشجویان را داشته به چه شکل بوده و آیا مدارک لازم برای احراز صلاحیت رانندگان و خودرو به منظور انتقال دانشجویان وجود دارد.
نمایندگان همچنین بیان کردند: پس از توضیحات مسئولان دانشگاه مشخص شد، راننده فوت شده خودرو تنها 20 روز بود که در دانشگاه به کار گرفته شده و واحد ترابری دانشگاه نیز با وجود قید در قرارداد مبنی بر اخذ کارت سلامت و معاینه فنی، این دو مدرک وی را دریافت نکرده و پیگیری‌‌هایی را نیز در این زمینه صورت نگرفته است.
همچنین مشخص شد که راننده فوت شده پدر یکی از رانندگان مشغول به کار در دانشگاه بود که شاید تعلل در اخذ مدارک لازم از وی به همین علت بوده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین