کد خبر: ۲۴۳۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۰
دفتر اطلاعات امنیت آلمان در پی نفوذ هکرها به مکاتبات دیپلمات‌های اروپایی، از شرکت‌های این کشور خواست تا به دلیل حملات احتمالی هکرهای چینی بسیار محتاط باشند.
 دفتر اطلاعات امنیت آلمان در پی نفوذ هکرها به مکاتبات دیپلمات‌های اروپایی، از شرکت‌های این کشور خواست تا به دلیل حملات احتمالی هکرهای چینی بسیار محتاط باشند.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، به‌رغم بالا بودن تخصص فناوری در آلمان، کارشناسان سایبری این کشور نسبت به حمله سایبری هکرهای خارجی به شرکت‌های آلمانی هشدار دادند.

همچنین به دنبال جنگ تجاری میان آمریکا و چین، یکی از مقامات ارشد اطلاعات خارجی آمریکا در هفته گذشته گفت، در ماه‌های اخیر فعالیت سایبری چین در آمریکا به‌شدت افزایش یافته و هدف اصلی آنان تخریب زیر ساخت‌های حیاتی است.

روزنامه نیویورک تایمز نیز در پی افشای مکاتبات دیپلمات‌های اتحادیه اروپا عنوان کرد، هکرها یا سارقان اینترنتی احتمالاً با دولت چین مرتبط بوده‌اند زیرا هکرها در حمله اخیر خود از فنون مشابه به‌کاررفته شده در ارتش چین، استفاده کرده‌اند.

مکاتبات دیپلماتیک اتحادیهٔ اروپا که هدف حملهٔ هکرها قرار گرفته‌اند عمدتاً نشانگر نگرانی‌های اروپا دربارهٔ رئیس جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ و همچنین رفتارهای چین، روسیه و ایران است. نیویورک تایمز تصریح کرد که حملهٔ هکرها به مکاتبات دیپلماتیک اروپا مشابه افشای گستردهٔ اسناد وزارت امور خارجهٔ آمریکا در سال 2010 موسوم به ویکیلیکس است، هر چند دستیابی به اسناد دیپلماتیک اروپا محدودتر بوده و اسنادی که مورد سرقت قرار گرفته‌اند جنبهٔ مخفی یا محرمانه نداشته‌اند.

با این حال، مقامات اتحادیهٔ اروپا تحقیق در مورد این حمله را آغاز کرده‌اند. در یکی از اسناد دیپلماتیک اتحادیهٔ اروپا که از سوی هکرها مورد سرقت قرار گرفته، نشست رؤسای جمهوری آمریکا و روسیه در هلسینکی به‌عنوان موفقیتی برای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، معرفی شده است.

در یکی دیگر از این اسناد به ملاقاتی با رئیس جمهوری چین، شی جین پینگ، اشاره شده که طی آن نامبرده گفته است که آمریکا به‌گونه‌ای رفتار می‌کند که انگار در یک رقابت مشت زنی بدون قانون شرکت کرده است. این مکاتبه سپس تصریح می‌کند که رئیس جمهوری چین قول داده که تسلیم فشارهای آمریکا نشود.

**استقرار کلاک های هسته ای روسیه
در یکی دیگر از مکاتبات اتحادیهٔ اروپا به اوضاع اوکراین اشاره شده و در آن از جمله آمده است که مسکو بعد از الحاق کریمه در سال 2014 احتمالاً کلاهک‌های اتمی خود را در این منطقه از نو مستقر ساخته است.

نیویورک تایمز در ادامه افزوده است که تکنیک به‌کاررفته شده در سرقت اینترنتی مکاتبات سیاسی اروپا طی سه سال اخیر مشابه فنونی است که یک واحدنظامی نخبهٔ ارتش چین مورداستفاده قرار می‌دهد. نیویورک تایمز تأکیدکرده که غالب مکاتبات سرقت شده، گزارشات رایج هفتگی نمایندگی‌های اتحادیهٔ اروپا در سرتاسر جهان است که در آنها گفت وگوهای سیاسی با رهبران و مقامات جهان انعکاس می‌یابند.

دیپلمات‌های اروپایی در مکالمات خود با مقامات آمریکایی بعد از اجلاس هلسینکی در ماه ژوئیه، به تشریح تلاش‌های کاخ سفید برای کنترل صدمات (پس از عدم استفاده ترامپ از متن تنظیم شده در یک کنفرانس خبری مشترک با پوتین) پرداختند.

به نظر می‌رسد ترامپ موافقت کرده که به روس‌ها اجازه بازجویی از دیپلمات‌های سابق آمریکایی در ازای بازجویی آمریکا از روس‌ها را بدهد که توسط رابرت مولر بازپرس ویژه متهم شناخته شده‌اند. طبق یک سند از تبادل نظرهای شخصی آنها در 20 ژوئیه (29 تیر)، مقامات کاخ سفید به اروپایی‌ها تضمین دادند که توافق ترامپ مانع از بازجویی آمریکایی‌ها می‌شود.

همچنین برخی از نامه‌های غیررسمی افشا شده شامل نامه نگاری به رهبران عربستان، رژیم صهیونیستی و دیگر کشورها می‌باشد که در سراسر اتحادیه اروپا به اشتراک گذاشته شده‌اند.
کارولین ویچینی معاون سرپرست اتحادیه اروپا در واشنگتن در یکی از این نامه‌ها پیشنهاد می‌کند که دیپلمات‌های 28 عضو اتحادیه اروپا، حتی در حالی که در حوزه‌هایی مانند مسائل آب و هوایی و تجارت اختلافاتی با ترامپ دارند، واشنگتن را به‌عنوان مهمترین شریک خود بدانند.

دبیرخانه اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد که از ادعای افشای اطلاعات حساس آگاه است و فعالانه در مورد این موضوع تحقیق می‌کند.

به گفته مقامات اروپایی، ارتباطات محرمانه‌تر در سیستم جداگانه‌ای نگهداری می‌شوند که اخیراً به‌روزرسانی و تعویض شده‌اند. همچنین مکاتباتی که بر روی تصمیمات قدرت‌های جهانی بر روی توافق سال 2015 ایران متمرکز بود، در یک سیستم کاملاً متفاوت و بدون اتصال به اینترنت قرار گرفته است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین