|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴
کد خبر: ۲۴۲۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶
براساس این آمار گیری که امروز شنبه در سایت رسمی وزارت برنامه ریزی عراق منتشر شده، 32 درصد هزینه های سبد مصرفی خانواده های عراقی، به خرید مواد غذایی اختصاص یافته و گروه سوخت، مسکن و برق با 24 درصد در مرتبه دوم قرار دارد.
  یک بررسی آماری جدید که وزارت برنامه ریزی عراق با مشارکت مرکز آمار اقلیم کردستان عراق و همکاری بانک جهانی با هدف سنجش فقر در این کشور انجام داده حاکیست که اولویت سبد مصرفی خانواده های عراق مواد غذایی است.

براساس این آمار گیری که امروز شنبه در سایت رسمی وزارت برنامه ریزی عراق منتشر شده، 32 درصد هزینه های سبد مصرفی خانواده های عراقی، به خرید مواد غذایی اختصاص یافته و گروه سوخت، مسکن و برق با 24 درصد در مرتبه دوم قرار دارد.

طبق این بررسی آماری، حمل و نقل با 12.1 درصد، پوشاک و کفش با 6.4 درصد، اثاثیه و وسائل منزل با 5.2 درصد در مرتبه های سوم تا پنجم قرار گرفته اند.

براساس این آماربرداری، 31 درصد خانواده ها در ماه کمتر از یک میلیون دینار و 43.2 درصد بین یک میلیون تا کمتر از 2 میلیون دینار و 14.6 درصد بین دو میلیون و کمتر از 3 میلیون و 5.7 درصد بیش از سه میلیون دینار هزینه می کنند.
در حال حاضر ارزش هر دلار معادل 1200 دینار است یعنی هر یک میلیون دینار معادل 834 دلار است.
بررسی آماری وزارت برنامه ریزی عراق نشان می دهد که میانگین تعداد اعضای خانواده در این کشور 5.9 تا 6 نفر در مناطق شهری و 6.5 در مناطق روستایی است.
میانگین سنی در عراق نیز نشان می دهد که این کشور، جزو کشورهای جوان به شمار می رود به نحوی که 38.9 درصد کمتر از 15 سال سن دارند.
طبق این آمار، 41.7 درصد خانواده ها در عراق دارای خودرو، 15.9 درصد دارای رایانه شخصی، 10.9 درصد دارای تبلت (آیپد) و 78.5 درصد دارای تلفن های همراه هوشمند هستند و 87 درصد افراد بالای 10 سال سن نیز سواد خواندن و نوشتن را دارند.

این آمارها نشان می دهند که 13.8 درصد افراد 15 سال به بالا، بیکار هستند و میانگین بیکاری در بین افراد 15 تا 24 سال سن 27.5درصد در مقایسه با سال 2014 است.
طبق بررسی آماری وزارت برنامه ریزی عراق، وضعیت اقتصادی 56 درصد خانواده ها در این کشور عادی، 31 درصد بد و تنها 13 درصد وضعیت خوبی دارند.

32 درصد مردم عراق در این سنجش اعلام کرده اند که آینده کشور خود را مبهم می بینند.
در مقابل 34 درصد گفته اند که تغییری در وضعیت عمومی کشور نمی بینند و اوضاع به همین روال ادامه خواهد یافت اما 17 درصد نیز اوضاع را رو به وخامت دانسته و در مقابل 17 درصد نیز نسبت به آینده کشورشان، ابراز امیدواری کرده اند.

طبق اعلام وزارت برنامه ریزی عراق این آمارگیری که با هدف بررسی شاخص های اجتماعی و اقتصادی خانواده های عراق صورت گرفته در یک جامعه آماری به تعداد سه هزار و 640 خانواده در سراسر عراق با میانگین 360 خانواده در هر استان انجام شده است.

تنها بغداد پایتخت عراق و اقلیم کردستان این کشور متشکل از سه استان اربیل، دهوک و سلیمانیه، برخلاف دیگر استان عراق میانگین خانواده های پرسش شده به مقدار 900 خانواده بوده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین