کد خبر: ۲۴۱۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷
براساس برآوردهای انجام‌شده توسط اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات، تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی بیش از نیمی از جمعیت جهان به اینترنت وصل هستند.
 براساس برآوردهای انجام‌شده توسط اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات، تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی بیش از نیمی از جمعیت جهان به اینترنت وصل هستند.

بر اساس برآوردهای انجام‌شده از طرف اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات (ITU)، قبل از آغاز سال ۲۰۱۹ میلادی، ۳.۹ میلیارد نفر یعنی در حدود ۵۱ درصد جمعیت جهان از شبکه‌ی جهانی اینترنت استفاده می‌کنند. هولین ژائو، دبیرکل ITU در بیانیه‌ای اعلام کرد:

تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی از مرز ۵۰ درصد کاربر اینترنت در سطح جهان عبور خواهیم کرد و این آمار خبر نشان می‌دهد که در راستای توسعه‌ی جامعه‌ی اطلاعاتی جهانی گام‌های مهمی برداشته شده است.

برآوردهای قبلی این سازمان در سال ۲۰۱۷ نشان می‌داد که آمار استفاده‌کنندگان از شبکه‌ی جهانی اینترنت در سال ۲۰۱۷ میلادی در حدود ۴۸ درصد جمعیت جهان بوده است. با توجه به برآوردهای جدید، میزان استفاده از اینترنت در سراسر جهان به‌صورت پیوسته در حال افزایش است. آمارها نشان می‌دهد آمار استفاده‌کنندگان از اینترنت در کشورهای توسعه‌یافته رو به افزایش بوده است. در سال ۲۰۰۵ میلادی در کشورهای توسعه‌یافته، آمار استفاده کنندگان از اینترنت از حدود ۵۱.۳ درصد به ۸۰.۹ درصد در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است. در همین بازه‌ی زمانی، آمار استفاده‌کنندگان اینترنت در کشورهای در حال توسعه‌ نیز از ۷.۷ درصد به ۴۵.۳ درصد افزایش یافته است.

بخش اعظم این رشد مربوط به دسترسی به اینترنت همراه، به‌ویژه در کشورهای منطقه‌ی آسیا-اقیانوسیه و آفریقا است. براساس گزارش ITU، در حال حاضر تعداد کل مشترکین تلفن همراه بیشتر از کل جمعیت جهان است. همچنین در حال حاضر ۹۶ درصد جمعیت جهان به شبکه‌ی سلولار دسترسی دارند و ۹۰ درصد جمعیت جهان نیز به اینترنت 3G و یا شبکه‌ی اینترنت با سرعت بالاتر دسترسی دارند.

افراد مختلف، دیدگاه‌های مختلفی در مورد مثبت یا منفی بودن افزایش تعداد کاربران اینترنت مطرح می‌کنند. سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۶ میلادی اعلام کرد که دسترسی به اینترنت، جزو حقوق بشر است. دسترسی به شبکه‌ی جهانی اینترنت، تنها برای به‌اشتراک گذاشتن عکس‌ حیوانات و خاطرات مردم جهان نیست؛ بلکه دسترسی به اینترنت می‌تواند نقش مهمی در جنبش‌های مهم اجتماعی و سیاسی مانند بهار عربی و #BlackLivesMatter داشته باشد. البته برخی معتقدند که ویدئوهایی که از طریق TikTok به‌اشتراک گذاشته می‌شود و تهدیدهای نقض حریم خصوصی که از طریق فیسبوک در سال ۲۰۱۸ شاهد آن بودیم، جنبه‌ی منفی قضیه‌ هستند. در هر حال روند افزایش تعداد کاربران اینترنت ادامه دارد و ظاهرا قرار نیست این روند رشد متوقف شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین