|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲
کد خبر: ۲۴۰۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۰
اوایل ماه پیش میلادی بود که گوشی به صورت رسمی اولین بار اعلام کرد که قصد تغییر ظاهر سرویس بسیار محبوب مترجم خود را دارد؛ امروز گوگل ترنسلیت به صورت گسترده در سراسر وب با ظاهر جدید خود تغییر یافته و در دسترس است. در ادامه با ما همراه شوید تا به بررسی این ظاهر ساده و زیبای گوگل ترنسلیت بیندازیم.
 اوایل ماه پیش میلادی بود که گوشی به صورت رسمی اولین بار اعلام کرد که قصد تغییر ظاهر سرویس بسیار محبوب مترجم خود را دارد؛ امروز گوگل ترنسلیت به صورت گسترده در سراسر وب با ظاهر جدید خود تغییر یافته و در دسترس است. در ادامه با ما همراه شوید تا به بررسی این ظاهر ساده و زیبای گوگل ترنسلیت بیندازیم.

طراحی ظاهر جدید گوگل ترنسلیت با زبان خاص و زیبای متریال دیزاین گوگل همراه شده است. این زبان طراحی که ترکیبی از سادگی و راحتی کار UX است برای اولین بار در سال 2014 و در کنفرانس توسعه دهندگان Google I/O معرفی شد و پس از آن به مرور در اندروید و دیگر سرویس‌های گوگل ارائه شد تا بتوان علاوه بر ایجاد تمایز بین iOS و Android، یکپارچگی و در عین حال سادگی کار را به برنامه‌های اندرویدی آورد.

با این مقدمه به سراغ ظاهر جدید گوگل ترنسلیت خواهیم رفت. همانطور که می‌دانید این سرویس محبوب‌ترین سرویس عمومی ترجمه در سراسر وب است و با پشتیبانی از 85 زبان زنده دنیا با قابلیت شناسایی خودکار زبان کلمات و متون وارده، سهم گسترده‌ای از رفع نیاز روزانه کاربران به ترجمه کلمات و متون را بر دوش دارد.

اما اگر همین حالا به سرویس گوگل ترنسلیت مراجعه کنید با ظاهر جدید آن روبرو می‌شوید. شاید اولین موردی که به چشم شما بیاید قابلیت ترجمه اسناد به صورت آنلاین است که حالا می‌توانید از طریق کامپیوتر خود نیز آنها را در این سرویس آپلود کنید و متن ترجمه شده را تحویل بگیرید. البته باید به این نکته اشاره کنیم که ما در تست این سرویس دو نمونه متن به فرمت‌های docx و PDF را برای انی سرویس آپلود کردیم ولی در هر دو مورد به دلیل خطایی که توضیحاتی در مورد آن اعلام نشده بود، موفق به دریافت متن ترجمه شده نشدیم!

تا پیش از این برای جابجایی بین زبان‌های وارده فضای کمی در اختیار کاربر بود ولی در طراحی جدید تمام عرض صفحه به زبان‌های ترجمه اختصاصی یافته و می‌توانید به راحتی بین چند زبان پر کاربرد خود جابجا شوید.

در پایین این بخش گسترده نیز سه دکمه جدید دیده می‌شوند که البته در نسخه قبلی هم موجود بودند ولی در این حالت واضحتر و کاربردی‌تر به چشم می‌آیند. دکمه History همانطور که از نامش مشخص است سوابق ترجمه شما را به تصویر می‌کشد. دکمه Saved نیز به ترجمه‌هایی اختصاص دارد که تا به حال توسط حساب کاربری شما ذخیره شده‌اند.

البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که در صورت فشردن این دو دکمه زیرپنجره‌ای در قسمت راست صفحه ایجاد می‌شود که شبیه ساید بارهای پین شده و دقیقاً با همان ادبیات متریال است.

همچنین دکمه آخر که مربوط به Community است بخش آزمایشگاه زبان است که در آن شما می‌توانید به گوگل کمک کنید تا در زبان‌هایی که شما تسلط بیشتری در مورد آن دارید مهارت بیشتری پیدا کند و به صحیح‌ترین ترجمه‌ها برسد.

اما همانطور که در تیتر این مطلب خواندید قابلیت جدی این سرویس استفاده از طراحی واکنشگرا است. این سبک از طراحی به پنجره و نمای نرم‌افزارها اختصاص دارد که می‌تواند با توجه به ابعاد مورد نیاز برای نمایش در هر حالت بهترین نمایش را انتخاب کند. در حالتی که پنجره بزرگتر باشد تصویر سرویس به صورت کامل و با امکانات کامل نمایش داده می‌شود. با کوچکتر شدن تدریجی پنجره، ظاهر سرویس به صورت خودکار تغییر می‌کند تا بهینه‌ترین حالت به کاربر نشان داده شود. در عین حال دکمه‌های به اشتراک گذاری و همچنین کپی کردن و اعمال تغییرات در متن ترجمه شده نیز بهبود یافته و از بعد بصری بسیار مفیدتر شده اند.

در کنار تغییرات ظاهری، حالت نمایش مترادف‌ها، جملات مثالی و همچنین ترجمه‌ها نیز به صورت بهینه‌ای تغییر کرده است و در حالتی که پنجره نسبت طول به عرض زیادی پیدا کند، نمای این سرویس به صورت کامل شبیه به رابط کاربری مورد استفاده در نرم‌افزار اندرویدی گوگل ترنسلیت تبدیل می‌شود و با آن تفاوتی نخواهد داشت.

به هر حال این سرویس از امروز به صورت گسترده عرضه شده است و شما می‌توانید به راحتی از ان استفاده کنید و تنها کافیست تا به وبسایت Google Translate وارد شوید و از ظاهر جدید آن لذت ببرید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین