کد خبر: ۲۴۰۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰
بر این باوریم که هیچ آیین و مکتبی به اندازه اسلام به حقوق کودک توجه نکرده است و در آموزش های اسمانی دین اسلام بیشترین مسئولیت کودک به دوش والدین است زیرا کودک برکت خانه و نعمت حسنه است.
 وزیر ورزش و جوانان گفت: بر این باوریم که هیچ آیین و مکتبی به اندازه اسلام به حقوق کودک توجه نکرده و در آموزش‌های آسمانی دین اسلام بیشترین مسئولیت کودک بر دوش والدین است.

 مسعود سلطانی‌فر در کنفرانس منطقه ای حقوق کودک، با بیان اینکه ۳۰ درصد جمعیت کشور ما را کودکان تشکیل می دهند و قوانین فعلی ما همه هم و غم خود را برای حفظ واقعی حقوق این ۳۰ درصد معطوف کرده است، اظهار کرد: کودکان آسیب پذیر ترین گروه هر جامعه ای قلمداد می شوند که مورد هجوم همه نوع ناهنجاری قرار می گیرند و امروز میلیون ها کودک بخاطر بی سرپرستی و آوارگی ناشی از جنگ، تغذیه نامناسب، آلودگی ها و بیماری های خطرناک و اعتیاد والدین یا در شرایط دشواری هستند یا در چنگال افراد پلید هستند و به عنوان عامل توزیع مواد مخدر می شوند.

وزیر ورزش و جوانان، تصریح کرد: حقوق و حق فردی و اجتماعی کودکان در حال از بین رفتن است خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی حتما بهترین نهاد برای رشد و بروز خلاقیت کودکان است و با مناسبات درون خانواده می توان بسیاری از حقوق کودکان را حفظ کرد. در کشورهای اسلامی به سبب وجود استحکام در بنیان خانواده وگرایش های دینی و اشنایی با احکام اسلامی وضعیت حقوقی کودکان وضعیت مناسب تری دارد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: بر این باوریم که هیچ آیین و مکتبی به اندازه اسلام به حقوق کودک توجه نکرده است و در آموزش های اسمانی دین اسلام بیشترین مسئولیت کودک به دوش والدین است زیرا کودک برکت خانه و نعمت حسنه است. در چنین شرایطی موضوعات حقوق کودکان مانند شادی در پس حقوق اولیه مغفول می ماند حال آنکه برآورده شدن امکان تفریح در شکل گیری شخصیت با عزت نفس آن تاثیرگذار است.

وی تصریح کرد: احترام به مقام کودک و آموزش به او به طریقی است که با استفاده از تفریحات به او حس خودباوری داده و او را رشد می دهد و واقعیت این است که حرکت و جنبش پایه همه وظایف زندگی است. زیرا زیربنای بنیه انسان را شکل می دهد. از این رو در بیشتر احادیث ما که از پیامبر و ایمه نقل شده است این است که باید هفت سال نخست کودک آزادانه به جنبش و بازی ختم شود و اینها را باید در مسیر سرگرمی ها آزاد گذاشت تا به تندرستی آنها آسیب وارد نشود. در اسلام آموزش، بازی و ورزش از وظایف والدین قید شده و آمده است که پدر باید نوشتن، شنا کردن و تیراندازی را به او بیاموزد.

وی گفت: ما در وزارت ورزش و جوانان تلاش کردیم تا در مسیر توسعه ورزش همگانی بتوانیم بستر و زیرساخت لازم برای کودکان را فراهم کنیم و این روزها مشغول برگزاری المپیاد استعدادهای برتر هستیم.  امسال این المپیاد مخصوص افراد ۱۲ تا ۱۵ سال است. آگاه سازی والدین باید مورد توجه قرار گیرد و رسانه ها نقش مهمی در فرهنگ سازی جوانان و خانواده ها و به خصوص والدین تازه ازدواج کرده دارند.

وزیر ورزش و جوانان گفت: ارتقای کمی و کیفی فعالیت های تفریحی کودکان باید یکی از محورهای مهم برنامه های ما قرار گیرد و در وزارت ورزش و جوانان این اتفاق افتاده است. ما به جوانان آموزش های پیش از ازدواج می دهیم تا خانواده ها پایداری داشته باشند و بستر درستی برای رشد و نمو فرزندان خلاق، شاداب و توانمند ایجاد شود.

سلطانی فر در پایان، گفت: در حال حاضر بیش از ۴۰۰ مرکز آموزش های پیش از ازدواج داریم در حالی که در سه سال قبل این تعداد تنها ۵۰ مرکز بود  که امروز نتیجه گسترش این مراکز ، کاهش رشد طلاق بوده است. دوری  از یک سویه نگری و افراط تفریط ها را مد نظر قرار داده‌ایم و در جهت رشد و تعالی کودکان گام بر می‌داریم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین