کد خبر: ۲۳۹۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۳
خبرگزاری رویترز امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، شرکت ملی نفت هند در ماه‌های آخر سال 2018 و 2019 به ‌طور میانگین 180 هزار بشکه نفت خام در روز از ایران وارد خواهد کرد.
 خبرگزاری رویترز امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، شرکت ملی نفت هند در ماه‌های آخر سال 2018 و 2019 به ‌طور میانگین 180 هزار بشکه نفت خام در روز از ایران وارد خواهد کرد.

به گزارش ایرنا از رویترز یکی از مقامات نفتی هند اعلام کرد، شرکت ملی نفت هند قصد دارد طی توافق سالانه 2018 و 2019 با ایران محدودیت حجم واردات را حذف کند.
طی توافق شرکت ملی نفت هند با ایران، این شرکت برای سال مالی جاری توافق واردات 180 هزار بشکه نفت خام امضاء کرده است.
به گفته این مقام هندی، واردات نفتی هند از ایران می‌تواند از حجم وارداتی سال گذشته بسیار بیشتر باشد. بیشتر پالایشگاه‌های دولتی هند در سال گذشته به دلیل اختلاف بر سر حقوق توسعه یک میدان بزرگ گازی واردات خود از ایران را متوقف کردند.
به گفته خبرگزاری رویترز، طی توافقات جدید پالایشگاه‌های هند قرار است کلیه هزینه واردات نفتی خود از ایران را به واحد پولی روپیه و از طریق بانک دولتی یو سی او (UCO) هند پرداخت کنند.
به گزارش ایرنا، بعد از بازگشت تحریم‌های نفتی یک جانبه آمریکا علیه ایران، هند به همراه هفت کشور دیگر جهان توانست از معافیت 180 روز ادامه واردات نفتی از ایران برخوردار گردد.
پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران در ماه مه (اردیبهشت)، این کشور به سایر ملت‌ها فشار وارد کرده است تا واردات نفت خود از ایران را متوقف کنند. بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تاریخ 6 ماه اوت (15 مرداد) اجرایی شدند درحالی‌که تحریم‌های ایران در بخش انرژی در چهارم ماه نوامبر (13 آبان) به اجرا گذاشته شدند.
واردات نفتی هند از ایران در ماه اکتبر کاهش 12 درصدی داشته و به 466 هزار بشکه در روز رسید. در حالی که این کشور در هفت ماه اولیه سال (آوریل- سپتامبر) شاهد افزایش خرید 34 درصدی نفت خام از ایران بود.
مجموع تقاضای نفت خام هند حدود 4.6 میلیون بشکه در روز است که این کشور را در رتبه سومین مصرف کننده بزرگ جهان پس از آمریکا و چین قرار می‌دهد.
این کشور به دلیل پیشرفت سریع اقتصادی، افزایش طبقه متوسط جامعه و افزایش خرید وسایل نقلیه موتوری بسیار به انرژی احتیاج دارد.
آژانس بین‌المللی انرژی پیش بینی می‌کند که تا سال 2040 هند یک چهارم از انرژی تولیدی در جهان را مصرف کند.
به گزارش ایرنا، «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا 18 اردیبهشت ماه امسال، خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد اما بلافاصله دیگر کشورهای امضا کننده این توافق یعنی انگلیس، فرانسه، آلمان، چین و روسیه ضمن محکوم کردن خروج این کشور از این توافق چندجانبه بین المللی، تاکید کردند که به برجام پایبند مانده و از تجارت شرکت هایشان با ایران حمایت می کنند.
ترامپ با حربه تروریسم اقتصادی و تحریم های یک جانبه غیرقانونی و فشار به جامعه جهانی به دنبال ایجاد جنگ روانی و القای انزوای ایران است، ولی تجربه ماه های اخیر و همراهی نکردن جهان با آمریکا نشان داد که این کشور هیچگاه به هدف خود دست نخواهد یافت.
تحریم هایی که آمریکا یکجانبه علیه ملت ایران اعلام می کند، از مدت ها قبل شروع شده و جامعه جهانی با آنها همراهی نکرده تا جائی که ترامپ مجبور شده است از برخی از آنها عقب نشینی کند.
مقامات ایران نیز اعلام کرده اند که تحریم های جدید آمریکا بیشتر یک موضوع کاملا تبلیغی و روانی است، بطوری که «عبدالناصر همتی» رییس بانک مرکزی نیز با اشاره به عقب نشینی دولت آمریکا از ادعای خود برای به صفر رساندن فروش نفت ایران، گفت: دولت آمریکا هر کاری که می خواست انجام داد و پس از چهارم نوامبر (13 آبان ماه) اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین